Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1963 Alfa Romeo Giulietta

Prima dată introdusă în 1954, Alfa Romeo Giulietta a primit o denumire de serie 750. În timpul 1959, a fost anunțat modelul din seria 101. 1963 Alfa Romeo Giulietta este considerat parte a modelelor de serie 2nd Giulietta 101. Dacă vă gândiți să achiziționați un 1963 Alfa Romeo Giulietta, este important să vă amintiți că multe din seria 750 și 101 nu sunt interschimbabile. Cea mai bună modalitate de a autentifica orice mașină pe care o considerați a fi cumpărarea este să verificați modelul în funcție de numerele de șasiu și de motor.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Un alt tip de autentificare pentru orice achiziție potențială este de a solicita orice documentație referitoare la istoric și întreținere. În timp ce autovehiculele cu distrugeri majore de rugină ar trebui să fie evitate, cele cu o deteriorare minimă a ruginei sau care au fost restaurate sunt achiziții minunate. Pentru mai multe sfaturi despre 1963 Alfa Romeo Giulietta, noi de la ER Classics vă încurajăm să navigați pe acest site și să explorați inventarul nostru pentru a vedea autovehiculele clasice Alfa Romeo aflate în prezent în showroom-ul nostru.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare