Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Showroom-ul nostru este deschis | Închis în ziua Înălțării, 13 mai


1959 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

Lansat în 1957, Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale a impresionat industria auto cu caroseria sa raționalizată și cu curbura frumoasă. Bertone va proiecta și produce Sprint Speciale pentru Alfa Romeo, oferit ca Giulietta mai luxos. Masina ar deveni o adunare senzationala la gama Giulietta. Există aproximativ exemple 100 Low Nose produse în primii ani de producție, dintre care unii sunt aluminiu. Aceste exemple de Low Nose sunt foarte rare.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Ghidul cumpărătorului Fie că sunteți în căutarea unui 1959 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale pe care îl puteți restabili, fie unul care este gata pentru cel mai bun show de mașină, ER Classics vă poate ajuta în găsirea mașinii clasice pe care o doriți. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați. De asemenea, vă încurajăm să navigați în inventarul nostru online pentru a vedea autovehiculele Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale aflate momentan în showroom-ul nostru.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare