Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Showroom-ul nostru este deschis | Închis în ziua Înălțării, 13 mai


1963 Alfa Romeo 2600 Spider

Alfa Romeo 2600 a fost prezentată la Salonul Auto de la Geneva din 1962. A fost disponibil în stiluri de caroserie 3; un Berlina Sedan, un 2 + 2 Spider Convertible și un Sprint Coupe. În ciuda recunoașterii pentru motorul său, care a oferit 145hp și o viteză maximă de 124mph, vânzările pentru Alfa Romeo 2600 nu au fost considerate de succes în perioada sa. Astăzi, clasicul Alfa Romeo 2600 Spider este apreciat pentru stilul său elegant, performanță și raritate față de alte modele Alfa Romeo.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Când cumpărați un Alfa Romeo 1963 Spider din 2600, este imperativ să inspectați complet starea generală a mașinii. Aceste mașini Alfa Romeo de la mijlocul anilor '60 sunt predispuse la deteriorarea ruginii și pot fi destul de costisitoare de restaurat, din cauza disponibilității limitate a anumitor componente. Este important să vă asigurați că veți găsi cea mai completă și cea mai bună mașină pe care o puteți în limita bugetului. O altă considerație importantă este starea blatului convertibil. Găsirea unui top convertibil original este destul de rară, deoarece par să dureze doar câțiva ani. Acestea sunt cu siguranță lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați o mașină clasică Alfa Romeo 2600 Spider.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare