Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1964 Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale

Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale a ajuns în 1963 echipat cu un motor Veloce și cutie de viteze 5. Dacă vă gândiți să cumpărați un 1964 Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale, luați cu siguranță câteva sfaturi în considerare. Ruginita excesivă poate fi o problemă serioasă în timpul restaurării, deci asigurați-vă că ați verificat zonele ruginite. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui proiect de restaurare 1964 Alfa Romeo Giulia SS sau un șofer de week-end, ER Classics vă stă la dispoziție.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

ER Classics vă înțelege dorința și vă poate ajuta să găsiți clasicul Alfa Romeo care se potrivește cel mai bine așteptărilor dvs. Ele vă încurajează să navigați în stocul lor online pentru a vedea autoturismele 1964 Alfa Romeo Giulia SS disponibile în prezent la showroom-ul lor din Waalwijk, Olanda. Pentru mai multe sfaturi 1964 Alfa Romeo Giulia Sprint Special, contactați ER Classics astăzi.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare