Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1959 Alfa Romeo Giulietta Spider

Anul model 1959 a marcat sfârșitul Seriei 750 și începutul Seriei 101. Această nouă versiune va fi lansată la Salonul Auto de la Frankfurt din 1959. Dacă vă gândiți să cumpărați un Alfa Romeo Giulietta Spider din 1959, ER Classics ar fi încântat să vă ajute. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui Alfa Romeo Giulietta Spider din 1959 în stare de showroom sau a unei restaurări temeinice, lăsați ER Classics să lucreze pentru dvs.!

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Atunci când cumperi un 1959 Alfa Romeo Giulietta Spider, există mai multe lucruri de gândit. Căutați o mașină de restaurare, un șofer de week-end sau o mașină de calitate în showroom? Ați comparat numerele de motor și șasiu cu înregistrările Alfa Romeo? Aceste întrebări pot fi răspunse de către un expert informat pentru a efectua o inspecție a părții 3rd. Pentru mai multe sfaturi, ER Classics vă urează bun venit să îi contactați astăzi. Asigurați-vă că navigați în inventarul online ER Classics. Dacă vedeți o mașină de interes, nu ezitați să ne contactați astăzi.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare