Iulie și august DESCHIS ca de obicei

Cum să cumpărați

Vedeți stocul nostru

Mulți clienți (clienți privați și dealeri profesioniști) care cumpără mașinile noastre pe baza fotogaleriei și clipurilor video de pe site-ul nostru. Procedura de cumparare este usoara:

  1. Luați-vă timp să vă uitați la fotografiile de pe site-ul nostru. Fiecare mașină anunțată are cel puțin fotografii 60, inclusiv o descriere clară și informații despre starea mașinii. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați. Vorbim în engleză, germană, franceză și olandeză.

  2. Când ați decis să cumpărați o mașină, vă rugăm să trimiteți un e-mail la info@erclassics.com cu confirmarea dvs., menționând numele dvs. complet, adresa și numărul de telefon. Vă rugăm să menționați, de asemenea, dacă doriți să organizăm transportul sau dacă vă veți ridica mașina. După ce primim confirmarea dvs., vă vom trimite o factură de vânzare. Veți găsi toate informațiile necesare privind contul bancar pe factură. Putem organiza finanțări pentru clienți din mai multe țări. Pentru mai multe informații, întrebați echipa noastră de vânzări.

  3. După primirea plății dvs. în contul nostru bancar vă vom trimite un e-mail de confirmare a plății. Plățile internaționale din Europa durează, de obicei, aproximativ zile lucrătoare 3. Înainte de transport vom efectua un control final asupra fiecărei mașini (cu excepția mașinilor de restaurare). După această verificare finală, mașina este gata de transport (majoritatea mașinilor sunt preluate de transportatorul nostru în fiecare vineri). În cazul în care ați ales să vă ridicați mașina, puteți alege să vă permiteți să depozitați mașina în depozitul nostru timp de o lună fără costuri.

  4. Timpul necesar pentru a vă transporta mașina depinde de factori precum lungimea călătoriei până la destinație și timpul anului (din cauza combinației de camioane). Mai mult de 90% din mașini sunt livrate în decurs de o săptămână. Documentele oficiale ale autoturismului vor fi înmânate personal de către camioneta la livrarea mașinii. Călătorul va suna cu câteva ore înainte de sosire.
camion
 

Costurile de transport menționate mai jos sunt prețuri indicative pentru transportul unei mașini către o destinație din Europa sau America de Nord.

Toate destinațiile din întreaga lume sunt posibile, vă rugăm să cereți o ofertă pentru destinația dvs.

Europa
Anvers € 550
Barcelona € 1650
Bordeaux € 1250
Bruxelles € 600
Frankfurt € 725
Geneve € 1400
Hamburg € 725
Lille € 575
Lisbao € 1650
Londra / Marea Britanie € 1800
Luxemburg € 750
Lyon € 1100
Madrid € 1550
Milano € 1525
Monaco € 1650
Munchen € 1100
NICE € 1650
Paris € 950
Roma € 1775
Sevilia € 1500
Wien € 1300
America de Nord
Houston, Statele Unite ale Americii Citat
Los Angeles, Statele Unite ale Americii Citat
Miami, Statele Unite ale Americii Citat
Montreal, Canada Citat
New Jersey, SUA $ 2500


Este posibil transportul aerian
Cereți o ofertă pentru destinația dvs.


Toate destinațiile din întreaga lume sunt posibile. Mașina va fi livrată la ușa ta.
Pentru costurile de transport la destinație, vă rugăm să sunați la:
+31 416 751393