Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Cum să cumpărați

Vedeți stocul nostru

Mulți clienți (clienți privați și dealeri profesioniști) care cumpără mașinile noastre pe baza fotogaleriei și clipurilor video de pe site-ul nostru. Procedura de cumparare este usoara:

  1. Luați-vă timp să vă uitați la fotografiile de pe site-ul nostru. Fiecare mașină anunțată are cel puțin fotografii 60, inclusiv o descriere clară și informații despre starea mașinii. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați. Vorbim în engleză, germană, franceză și olandeză.

  2. Când ați decis să cumpărați o mașină, vă rugăm să trimiteți un e-mail la info@erclassics.com cu confirmarea dvs., menționând numele dvs. complet, adresa și numărul de telefon. Vă rugăm să menționați, de asemenea, dacă doriți să organizăm transportul sau dacă vă veți ridica mașina. După ce primim confirmarea dvs., vă vom trimite o factură de vânzare. Veți găsi toate informațiile necesare privind contul bancar pe factură. Putem organiza finanțări pentru clienți din mai multe țări. Pentru mai multe informații, întrebați echipa noastră de vânzări.

  3. După primirea plății dvs. în contul nostru bancar vă vom trimite un e-mail de confirmare a plății. Plățile internaționale din Europa durează, de obicei, aproximativ zile lucrătoare 3. Înainte de transport vom efectua un control final asupra fiecărei mașini (cu excepția mașinilor de restaurare). După această verificare finală, mașina este gata de transport (majoritatea mașinilor sunt preluate de transportatorul nostru în fiecare vineri). În cazul în care ați ales să vă ridicați mașina, puteți alege să vă permiteți să depozitați mașina în depozitul nostru timp de o lună fără costuri.

  4. Timpul necesar pentru a vă transporta mașina depinde de factori precum lungimea călătoriei până la destinație și timpul anului (din cauza combinației de camioane). Mai mult de 90% din mașini sunt livrate în decurs de o săptămână. Documentele oficiale ale autoturismului vor fi înmânate personal de către camioneta la livrarea mașinii. Călătorul va suna cu câteva ore înainte de sosire.
camion
 

Costurile de transport menționate mai jos sunt prețuri indicative pentru transportul unei mașini către o destinație din Europa sau America de Nord.

Toate destinațiile din întreaga lume sunt posibile, vă rugăm să cereți o ofertă pentru destinația dvs.

Europa
Anvers € 350
Barcelona € 1100
Bordeaux € 900
Bruxelles € 400
Frankfurt € 600
Geneve € 1100
Hamburg € 600
Lille € 450
Lisbao € 1450
Londra / Marea Britanie € 1000
Luxemburg € 600
Lyon € 900
Madrid € 1300
Milano € 900
Monaco € 1100
Munchen € 800
Frumos € 1100
Paris € 600
Roma € 1250
Sevilia € 1350
Wien € 950
 America de Nord
Houston, Statele Unite ale Americii € 1500
Los Angeles, Statele Unite ale Americii € 1850
Miami, Statele Unite ale Americii € 1950
Montreal, Canada € 2050
New Jersey, SUA € 1500
New York, Statele Unite ale Americii € 1500


Este posibil transportul aerian
Cereți o ofertă pentru destinația dvs.


Toate destinațiile din întreaga lume sunt posibile. Mașina va fi livrată la ușa ta.
Pentru costurile de transport la destinație, vă rugăm să sunați la:
+ 31 416 751393