Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis


1965 Alfa Romeo Giulia Spider

Giulia Spider a fost dezvăluită pentru prima oară în 1962 și a fost comercializată ca versiunea actualizată a Giulietta Spider. Alfa Romeo Giulia Spider ar avea un motor 1.6 de litri și o transmisie de viteză 5. Au fost fabricate aproximativ unități 9250 ale modelului Alfa Romeo Giulia Spider standard. Giulia Spider Convertible a fost de asemenea disponibil ca Veloce, cu performanțe sporite la 112hp. Au fost făcute numai mașini 1091 Veloce. Dacă vă gândiți să cumpărați un 1965 Alfa Romeo Giulia Spider, ER Classics vă poate ajuta.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

1965 Alfa Romeo Giulia Spider este predispus la deteriorarea ruginii, deci este cel mai bine să aveți o inspecție 3rd pentru a vă asigura că înțelegeți starea mașinii. Proprietarii anteriori fac adesea lucruri neobișnuite în încercarea de a obține performanțe mai mari. Acordați întotdeauna atenție parantezelor sau cablurilor goale care nu merg nicăieri. Este normal pentru mașinile Spider din această vârstă să scurgă puțin ulei. Cu toate acestea, orice altceva scurgându-se ca lichid de răcire sau lichid de frână nu este normal. Când sunteți gata să explorați mașinile clasice 1965 Alfa Romeo Giulia Spider disponibile, ER Classics este aici pentru a vă ajuta. Răsfoiți stocul pentru a vedea autovehiculele clasice în prezent în showroom-ul lor.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare