30 mai (Corpus Christi) SHOWROOM OPEN - duminică 2 iunie CARS & COFFEE și SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00)

De ce produc mărcile de mașini ceasuri?

Un ceas de la o marcă de mașini este extensia perfectă a cuiva care are o mașină clasică frumoasă sau o mașină sport de o anumită marcă. Contrar a ceea ce cred mulți oameni, ceasurile de la mărci de mașini sunt foarte accesibile în multe cazuri. Există multe mărci de mașini care au propria linie de ceasuri cu logo-ul lor pe ceas și există chiar mărci de mașini care colaborează cu mărci de ceasuri și lansează o linie exclusivă de ceasuri. Luxul și exclusivitatea sunt adesea legătura dintre mașini și ceasuri.

Astăzi, industria ceasurilor și mărcile de mașini sunt indisolubil legate. Anumite mărci de mașini sunt acum aproape obligate să aducă pe piață produse de stil de viață de lux. În special, mărcile de mașini mai exclusiviste precum Rolls Royce, Bentley, Maserati și Ferrari au propria lor linie de ceasuri. O linie de ceasuri sau alte produse pentru stilul de viață ajută, de asemenea, o marcă de mașini să-și identifice marca.

Cât costă un ceas de la o marcă de mașini?

Puteți discuta la nesfârșit prețurile ceasurilor. Ceea ce cineva consideră scump, celălalt găsește amendă de plătit și în timp ce unii oameni consideră un ceas scump o risipă de bani, celălalt vede asta ca o posesie frumoasă și o investiție bună.

Oricare ar fi opinia ta despre ceasurile auto; prețurile pot varia foarte mult. Dar de ce sunt atât de mari aceste diferențe de preț între ceasurile de la mărci de mașini? Cel mai important aspect în determinarea prețului unui ceas auto de marcă este cererea și oferta. Dacă se produc o sută de mii de ceasuri dintr-unul și doar 50 din celălalt, iar ambele sunt la mare căutare, este de la sine înțeles că unul este mai scump decât celălalt. Acesta este și cazul mașinilor exclusive și clasicelor. Modelele rare ale unui brand cunoscut și popular devin din ce în ce mai valoroase.

Cumpărați un ceas auto de marcă online sau la bijutier?

Un ceas auto de marcă este, în general, un produs pe care îl studiați cu atenție înainte de a-l cumpăra. Oamenii doresc adesea să privească și să simtă ceasul pe care îl au în minte pentru a vedea dacă se potrivește cu dorințele și așteptările lor. Pentru a face acest lucru, ei vizitează bijutierul pentru a utiliza serviciul și acolo.

Chiar și așa, produsele exclusive precum ceasurile sunt din ce în ce mai mult comandate online de consumatori. Acest lucru se datorează faptului că este foarte accesibil, iar site-urile web care vând ceasuri fac adesea tot ce le stă în putință pentru a vă oferi o idee bună despre ceasul visat online.

Puteți vedea acest lucru, de exemplu, pe un site web al Ferrari, Porsche sau Aston Martin. Aceste mărci de mașini au compilat adesea un raport foto amplu al fiecărui ceas și au realizat videoclipuri. De asemenea, au o descriere extinsă a ceasului auto cu toate informațiile despre ceas și oferă o garanție și certificate de autenticitate.

Verificarea autenticității unui ceas auto de marcă

Ceasurile sunt accesorii frumoase care îți pot completa ținuta sau chiar o pot asorta cu mașina ta. Sunt disponibile în multe culori, mărimi, mărci și tipuri. Dar cum verifici dacă ceasul de marca auto pe care îl ai în minte este sau nu autentic. Câteva sfaturi utile pentru a verifica autenticitatea unui ceas:

• Cum se simte și cum arată ceasul?

• Verificați sigla mărcii

• Verificaţi numărul de serie

• Fa o cercetare

• Cumpărați de la un dealer auto autorizat, magazin online sau bijutier

Ceasuri de sport cu motor

Mărcile de mașini cunoscute cu ceasuri sunt mărci precum Mercedes-Benz, Ferrari, Range Rover, Maserati, Aston Martin, Porsche și Audi. Dar există și mărci de ceasuri pentru pasionații de sporturi cu motor. Gândiți-vă, de exemplu, la Rolex Daytona, Hublot Techframe Ferrari, Tag Heuer Silverstone sau Omega Speedmaster. Pentru adevărații pasionați de curse, un ceas Autosport este adesea un must-have.

Cele mai populare ceasuri de mașini clasice

Omega Speedmaster Racing

In gama de ceasuri speedmaster de la Omega, gasim acest Racing, cu carcasa de 40mm. Omega Speedmaster Racing a fost purtat pe Lună și la polul nord și sud, printre alte locuri. Înainte de asta, acest ceas putea fi găsit deja pe încheieturile bărbaților și femeilor din automobile puternice. Prețul Omega Speedmaster Racing depinde de anul de producție și versiune.

Rolex Cosmograph Daytona

Rolex Cosmograph Daytona există încă din anii 1960 și, prin urmare, este un adevărat clasic. Populara marcă de ceasuri de lux a conceput acest ceas special pentru pasionații de curse și mașini de epocă. Nenumărați mari din industria auto și cinematografică aveau Rolex Cosmograph Daytona la încheietură. Legenda de la Hollywood Paul Newman, de exemplu, l-a purtat în fiecare zi din 1972 până la moartea sa în 2008.

Cântărețul piesa 1

Ceasurile Singer sunt ceasuri foarte speciale. Ochiul pentru detalii, finisaje și alegerea materialelor este ceea ce face aceste ceasuri atât de speciale. Singer Track 1 este un cronograf cu o mulțime de funcții și, ca orice alt ceas din această listă, cu excepția Seiko, are mecanică elvețiană.

Omega Speedmaster Professional

Omega speedmaster este o vedetă pe piața cronografelor din 1957. Varianta Professional a apărut 6 ani mai târziu și a fost o icoană de stil instantanee. La scurt timp după aceea, acest ceas a devenit și primul ceas care a fost purtat pe Lună. Astăzi, Omega Speedmaster este ceasul cel mai testat pe larg și este clasicul mecanic preferat pentru a începe noi colecții de ceasuri.

Breitling Navitimer

Breitling Navitimer este deosebit de atractiv datorită tuturor funcțiilor diferite. De la simple operații aritmetice la conversia cursurilor de schimb și la calcularea consumului de combustibil și a vitezei medii cu ajutorul turometrului. Aceste caracteristici pot fi atractive pentru oamenii care călătoresc mult, cum ar fi piloții. După 60 de ani, Breitling Navitimer este încă ușor de recunoscut. Modelele cu sigla AOPA, precum și cele cu Valjoux 72, sunt foarte căutate de colecționari.

Tag Heuer Carrera

TAG Heuer Carerra a fost introdus în 1963. Acest ceas era înaintea concurenței la acea vreme și era foarte popular în sporturile cu motor. Înainte de sosirea lui Carrera, doar Omega Speedmaster putea fi folosit de acești oameni. Abia mai târziu au apărut pe piață alte clasice, precum Rolex Daytona și Heuer Monaco. Astăzi, acest model poate fi găsit în diferite variante și modele.

Tag Heuer Monaco

Tag Heuer Monaco este un ceas unic și emblematic, foarte căutat de colecționari. Forma neobișnuită a acestor ceasuri atrage atenția. Tag Heuer Monaco a fost cu un pas înaintea Seiko 6139 și Zenith El Primero. Statutul acestor ceasuri este excelent în lumea ceasurilor. Acest statut iconic a fost confirmat în repetate rânduri de regizorii care acordă acestui ceas un rol în diferite filme. Tag Heuer Monaco este un ceas cu caracter care face o declarație.