30 mai (Corpus Christi) SHOWROOM OPEN - duminică 2 iunie CARS & COFFEE și SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Ce este un tur cu mașina clasică?

Cui nu-i place să meargă în vacanță și să călătorească. Avantajul unui tur cu mașina clasică este că ai toată libertatea de a merge unde vrei și poți, de asemenea, să completezi singur întreaga călătorie. Ceea ce face o călătorie și mai distractivă este să o faci cu o mașină specială, cum ar fi o mașină clasică, de exemplu.

A face o călătorie cu mașina clasică este o experiență unică pentru mulți pasionați de mașini. Urmează să faci o excursie rutieră cu propria ta mașină clasică sau cu o mașină clasică pe care ai închiriat-o, pe care de multe ori o poți monta singur. Unul vrea să conducă de-a lungul coastei italiene cu un Alfa Romeo clasic, iar celălalt preferă să meargă în munți cu un Mercedes-Benz clasic. Lucrul minunat despre o călătorie cu mașina clasică este că poți decide singur cum va arăta traseul tău și poți alege să faci această călătorie singur sau cu prietenii.

Când faci un tur cu mașina clasică?

Dacă ești pasionat de mașinile clasice și îți place să călătorești cu mașina ta clasică, poți combina acest lucru cu o vacanță în străinătate. Desigur, acest lucru se poate face singur, dar și cu prietenii și familia. Pentru că cât de frumos este să ne bucurăm împreună de hobby-ul mașinii clasice în timpul unei călătorii minunate. Lucrul grozav este că de multe ori puteți să vă pregătiți propria călătorie și, astfel, să adaptați toate aspectele călătoriei la dorințele dumneavoastră.

Cât costă un tur cu mașina clasică?

Prețurile unui tur organizat cu mașina clasică variază în funcție de companie de turism. Numărul de zile, traseul, locul unde să stați și mașina cu care doriți să efectuați călătoria joacă un rol în determinarea prețului. Există întotdeauna o călătorie cu mașina clasică care se potrivește cu dorințele și bugetul dumneavoastră. Prin urmare, orientați-vă bine și, de asemenea, comparați diferitele opțiuni pe care le oferă companiile de turism cu mașini clasice.

Compilați-vă propria călătorie cu mașina clasică

Pe lângă conducerea unei călătorii organizate, puteți alege să vă mapați singur traseul. De asemenea, economisești la costuri, deoarece plătești doar pentru nopțile și mâncarea și băuturile. Aveți așadar libertatea de a stabili când plecați, de exemplu dacă prognoza meteo este bună. Nu trebuie să ții cont de nimic și poți pregăti drumul perfect pentru tine.

Rute online cu mașini clasice

Dacă întâmpinați probleme la trasarea unui traseu atunci când vă pregătiți propria călătorie cu mașina clasică, acum există nenumărate rute care pot fi găsite online. Aceste trasee sunt adesea compuse sau recomandate de alți entuziaști. La aceste trasee se adaugă adesea o descriere cu tot ce este de văzut și de făcut pe parcurs. În acest fel, îți păstrezi libertatea de a face totul în ritmul tău și de a nu fi legat de o excursie organizată, dar te inspiri pentru a determina traseul.

La ce ar trebui să fiu atent în timpul unei călătorii cu mașina clasică?

Dacă nu deții o mașină clasică, asta nu înseamnă că nu poți pleca într-o călătorie cu mașina clasică. Există diferiți furnizori de unde puteți rezerva o călătorie, inclusiv transport. Costurile pentru închirierea unei mașini clasice diferă în funcție de compania de închiriere. Când închiriezi, fii atent la condiții și citește întotdeauna literele mici.

Inainte de plecare, afla ce ai putea intalni pe parcurs pentru a nu te confrunta cu surprize. În timpul călătoriei vă puteți bucura de drumurile frumoase și de sunetul fantastic al mașinii clasice în fundal.

Cine oferă tururi cu mașini clasice?

Există diverse organizații care oferă călătorii cu mașini clasice, de la organizații mari de turism până la petreceri mai mici, care sunt specializate în călătorii cu mașini clasice.

Câteva exemple de companii de turism din Anglia care oferă călătorii cu mașina clasică sunt: