27 aprilie (Ziua Regilor) SHOWROOM ÎNCHIS

Ce face un atelier auto clasice?

Desigur, puteți merge la un garaj auto clasic pentru întreținere. O bună întreținere este importantă atât pentru o mașină modernă, cât și pentru o mașină clasică. Când întrețineți o mașină clasică, vă puteți gândi la înlocuirea anvelopelor, la înlocuirea amortizoarelor sau la schimbarea uleiului. Este important să găsești un garaj auto clasic de încredere, care dorește tot ce este mai bun pentru tine și mașina ta clasică. Mecanicii dintr-un atelier de mașini clasice sunt adesea ei înșiși pasionați și îi tratează pe clasici cu respect. Dacă întrețineți corect mașina dvs. clasică, acest lucru vă asigură că clasicul dvs. este întotdeauna în stare maximă și vă puteți bucura de ea în orice moment.

Avantajele unui atelier auto clasic

Întreținerea este o parte importantă a deținerii unei mașini clasice, la fel ca o mașină modernă. La urma urmei, vrei să te poți bucura de mașina ta clasică în orice moment și să nu te confrunți cu surprize. Unii proprietari de mașini clasice adoră să-și schimbe mașina clasică, în timp ce alții preferă să externalizeze acest lucru către un atelier.

Un bun garaj auto clasic are cunoștințele specifice care vin cu repararea și întreținerea unei mașini clasice. Avantajul acestui lucru este că nu trebuie să vă faceți griji pentru mașina clasică și vă puteți baza pe expertiza garajului auto clasic. Desigur, există o serie de lucruri pe care le poți lua în considerare pentru a-ți menține mașina clasică în cea mai bună stare posibilă. De exemplu, vă sfătuim să depozitați mașina clasică în interior, să păstrați toate lichidele la nivelul corect și să o conduceți regulat.

Ateliere specializate auto clasice

Fiecare mașină clasică este unică și, prin urmare, are propria sa abordare atunci când vine vorba de întreținere. De exemplu, există garaje auto clasice care funcționează cu aproape toate mărcile, dar există și specialiști care se concentrează doar pe o singură marcă anume, precum mașinile clasice Porsche, Mercedes-Benz sau Volkswagen. Există și specialiști care se concentrează doar pe un model anume precum Citroën 2CV sau Volkswagen Beetle.

Avantajul unui garaj auto clasic care se concentrează pe reparații și întreținere pe o singură marcă sau model de mașină clasică este că te poți baza pe cunoștințele mecanicilor. Pentru că sunt specializați într-un singur brand sau model, de multe ori cunosc foarte bine acești clasici și sunt capabili să rezolve rapid orice problemă.

Revizii motorului de către un garaj auto clasic

Revizia motorului unei mașini clasice este una dintre activitățile care au loc în mod regulat. Revizia unui motor este recondiționarea tuturor pieselor motorului pentru a oferi motorului o a doua viață. Întregul bloc motor este dezasamblat și fiecare piesă este verificată și curățată. Gândiți-vă, de exemplu, la șlefuire, periere și lustruire. Dacă o piesă este prea uzată și nu mai poate fi folosită, aceasta va fi înlocuită. Apoi totul este reasamblat și motorul poate rezista o perioadă lungă de timp. Revizia unui motor este, de asemenea, o soluție durabilă, deoarece reutilizați totul. Există multe ateliere auto clasice care oferă revizii motoare. Vă sfătuim să faceți întotdeauna o bună cercetare în diverse ateliere auto clasice pentru a găsi o petrecere profesionistă și de încredere.

Atelierul de mașini clasice al E&R Classics

ER classics are propriul atelier de mașini clasice cu 20 de mecanici. În acest atelier, mașinile achiziționate sunt verificate și mașinile clasice vândute sunt puse în stare optimă înainte de a fi livrate clientului. Când cumpărați o mașină clasică sau un youngtimer de la ERclassics, aveți asigurarea unei mașini de calitate superioară, care a fost verificată la nu mai puțin de 125 de puncte. În garajul nostru clasic avem o echipă de mecanici care au toți propria experiență. De exemplu, unul este specializat în mașini clasice americane, celălalt în clasice franceze sau engleze. Datorită combinației potrivite de mecanică, putem efectua întreținere pentru aproape fiecare marcă și model de mașină clasică.