Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1963 Alfa Romeo Giulia Spider

Alfa Romeo Giulia va debuta în iunie 1962 cu lansarea modelului Alfa Romeo Giulia TI Berlina. Avea mai mult spațiu și era adesea numit un salon 3 cu un stil fără precedent. Modelul 1963 Alfa Romeo Giulia Spider a fost primul care a fost echipat cu o cutie de viteze 5 și un corp de zăpadă. Powered by un motor 1570cc cu puterea 92, primul model de debut a fost Sedan. Alte variante ar continua sub numele Giulia TI. De asemenea, în timpul 1962, a fost introdus modelul Giulia TZ, destinat motorsportului. 1963 va vedea lansarea modelului Giulia TI Super, din care au fost construite doar unitățile 500. Gândindu-te la achiziționarea unui 1963 Alfa Romeo Giulia Spider Convertible? Ai ajuns la locul potrivit pentru a afla mai multe despre acest clasic Alfa Romeo!

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Când sunteți gata să cumpărați un 1963 Alfa Romeo Giulia Spider, este important să înțelegeți modelul pe care îl căutați dacă este un standard Giulia TI sau una dintre edițiile Super. Acest lucru poate fi puțin confuz pentru cei care nu prea sunt familiarizați cu terminologia. Cel mai sigur mod de a determina modelul pe care îl căutați este să comparați numerele de motor și șasiu cu înregistrările Alfa Romeo. Ca și în cazul tuturor automobilelor clasice Alfa Romeo, 1963 Alfa Romeo Giulia Spider este predispus la rugină. Asigurați-vă întotdeauna că aveți o privire detaliată asupra fundațiilor, precum și asupra stării generale a corpului. Dacă vânzătorul are documentația privind istoricul sau întreținerea, acest lucru poate fi util în înțelegerea stării mașinii. Când sunteți gata să explorați automobilele 1963 Alfa Romeo Giulia Spider disponibile în prezent la ER Classics Waalwijk, vă rugăm să nu ezitați să parcurgeți inventarul online.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare