Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Showroom-ul nostru este deschis | Închis în ziua Înălțării, 13 mai


1961 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

Alfa Romeo Giulietta SS a fost lansat în 1957 ca un nou stil de corp nou în seria populară Giulietta. Lansat simultan cu Sprint Zagato, ambele modele au adăugat corpuri aerodinamice unei game deja impresionante de modele Alfa Romeo Giulietta. Alfa Romeo Sprint Speciale este cunoscut pentru stilul său superb și curbură, în timp ce Alfa Romeo Sprint Zagato este lăudat pentru pedigree-ul său de curse. 1961 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale a folosit un motor cilindric Alfa Romeo 1290 cc twin cam 4. Numai unitățile 1366 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale vor fi construite înainte de pensionare în 1962. Dacă vă gândiți să cumpărați un 1961 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale, să vă ajutăm să găsiți mașina clasică dorită.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Când căutați să cumpărați un 1961 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale, este întotdeauna important să verificați dacă vă uitați la un original. Acest lucru poate fi realizat prin potrivirea numerelor de motor și șasiu cu înregistrările oficiale Alfa Romeo. Veți dori să găsiți cea mai bună mașină de condiție pe care o puteți permite în intervalul de prețuri. Restaurarea unui Giulietta SS poate depăși adesea valoarea reală a mașinii. Dacă sunteți în căutarea pentru o mașină complet restaurat sau una în stare mentol, asigurați-vă că pentru a cere orice documentație care le-ar putea avea. Pentru mai multe sfaturi ca acestea, ERclassics vă încurajează să contactați direct.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare