Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Showroom-ul nostru este deschis | Închis în ziua Înălțării, 13 mai


1963 Alfa Romeo 2600 Sprint

Caroseria Alfa Romeo 2600 Sprint 2 + 2 a fost unul dintre primele modele care au venit de la Giorgetto Giugiaro la Bertone. Influența sa de design poate fi văzută la multe mașini clasice. Alfa Romeo 1963 Sprint din 2600 este un exemplu perfect de design auto din anii 1960. Sprint Coupe a fost cel mai popular din gama 2600 și a prezentat frâne pe disc față și transmisie cu 5 trepte. Cu puțin sub 7000 de unități produse, este posibil să găsești un Sprint 2600 într-o mare varietate de condiții. Fie că sunteți în căutarea unui proiect de restaurare, un șofer zilnic sau unul pe care să îl puteți stoca în showroom-ul dvs., ER Classics din Olanda ar fi încântat să vă ajute în căutare.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Modelele 1963 Alfa Romeo 2600 Sprint și Spider au reprezentat o nouă eră de performanță pentru marca Alfa Romeo. Acesta a fost plecarea lor de la buteliile de fier 4 care fuseseră standard pentru Alfa Romeo în modelele anterioare Alfa Romeo. Una dintre cele mai importante sfaturi este să vă asigurați că Alfa Romeo pe care o cumpărați este cât se poate de originală. Acest lucru poate fi realizat prin efectuarea unei inspecții a părții 3rd și prin potrivirea numerelor cu înregistrările Alfa Romeo. Pentru a explora modelele 1963 Alfa Romeo 2600 Sprint disponibile în prezent în inventarul clasic de mașini, vă rugăm să vizitați acest site în timpul dvs. liber.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare