Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1957 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale va debuta în 1957 cu o caroserie raționalizată și un aspect senzațional. 1957 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale este adesea comparată cu mașina sportivă Disco Volante și futuristica Berlina Aerodinamica Tecnica. Toate modelele Giulietta Sprint Speciale sunt echipate cu un motor 1.3 luminos, Veloce, cu două cai, care oferă două carburatoare Weber și o putere de aproximativ 100. Colectorii consideră 1957 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale una dintre cele mai atractive mașini clasice Alfa Romeo. O mașină care își poate găsi locul la orice raliu de epocă, Giulietta Sprint Speciale este o opțiune excepțională pentru cei care doresc să adauge o colecție clasică Alfa Romeo la colecția lor.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Se estimează că aproximativ 1366 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale au fost fabricate înaintea modelului 1963, când modelul a devenit Giulia Sprint Speciale. Singura schimbare reală a mașinii la acel moment a fost introducerea unui nou motor 1570 cc și a frânelor cu disc frontal. Gândindu-te la achiziționarea unui 1957 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale? Puteți fi sigur că știți că aceasta este o investiție Alfa Romeo care este sigur că va rezista testului timpului. Când achiziționați, asigurați-vă întotdeauna că modelul care vă interesează este cât mai original posibil. În timp ce mecanica este de obicei direct înainte și relativ ușor de lucrat, caroseria pentru aceste modele poate fi destul de costisitoare. Fiecare masina trebuie sa fie inspectata pentru putregai in tot corpul. Un specialist calificat Alfa Romeo mecanic sau auto clasic vă poate ajuta în acest proces. Pentru mai multe sfaturi pentru 1957 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale, vă rugăm să vă conectați cu ER Classics. Echipa lor vă poate ajuta să găsiți Giulietta Sprint Speciale pe care ați visat-o. De la proiectele de restaurare la originalele de menta.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare