Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis


1964 Alfa Romeo Giulietta

1964 Alfa Romeo Giulietta este considerat parte a seriei 2 de generație 101 care a debutat în 1959. S-au făcut mici modificări la motor, dar nu a existat nicio modificare a puterii de ieșire. Cele mai multe dintre schimbări au fost îmbunătățirea fiabilității. 1964 Alfa Romeo Giulietta este considerat un excelent driver de zi cu zi.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

În timp ce Alfa Romeo este mai puțin costisitor decât alte mașini clasice italiene, caroseria pe aceste mașini poate fi destul de costisitoare. Restaurarea unui Alfa Romeo Giulietta afectată de rugină poate fi destul de costisitoare în cazul în care suma pe care ați pus-o poate depăși valoarea reală a autoturismului când a fost complet restaurată. Întotdeauna este o idee bună să cereți vânzătorilor orice documentație pe care o au. Pentru mai multe sfaturi 1964 Alfa Romeo Giulietta ca acestea, ER Classics vă încurajează să contactați-le astăzi.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare