Cumpărați online în siguranță | Livrare la usa ta | Schimb posibil

Vânzarea mașinii dvs. clasice?

Vânzare, cumpărare și expediere de mașini clasice

Vrei să-ți vinzi mașina clasică sau vechiul timer, dar nu vrei să ai de-a face cu străini de la ușa ta, apelurile telefonice primite, telespectatorii, dar fără cumpărători și doar bătăile în general. Sau poate pur și simplu nu ai avut încă noroc să-ți vinzi mașina clasică. E & R Classics oferă soluția atunci când vine vorba de vânzarea mașinii dvs. clasice. Suntem specializați în achiziționarea, vânzarea și expedierea de vehicule vechi și clasice.

Acord de expediere

VĂ rugăm să completați formularul de mai jos pentru a vă oferi mașina.

+0031 641 269 957

Contactați specificațiile

Specificații pentru mașini

* Câmpuri obligatorii

Achiziționați mașina clasică

Datorită inventarului nostru care se schimbă rapid, căutăm în mod constant mașini clasice interesante de cumpărat. Dacă sunteți interesat să vă oferiți mașina dvs. clasică sau colecția de mașini clasice, vă rugăm să completați acest formular. Vă vom contacta întotdeauna înapoi.

Vânzarea de autovehicule clasice este absolut GRATUITă!

Vindem mașina dvs. clasică pentru dvs. Nu plătiți nicio taxă! Confort și avantaje:

 1. Spațiu liber în garaj / spațiu de depozitare.
 2. Mașina dvs. clasică va fi depozitată în siguranță și uscată în showroom-ul nostru.
 3. Tot ce trebuie să faceți este să vă aducem mașina la noi, să nu mai aveți greutăți. Opțional, de asemenea, putem lua mașina în locul dvs. pentru o taxă.
 4. Faceți afaceri cu o companie certificată oficial (RDW).
 5. Mașina dvs. va fi oferită pe piață în mod profesionist de către pasionații de mașini clasice.
 6. Cumpărătorii pot tranzacționa mașina lor cu mașina dvs. clasică la E & R Classics. Experiența arată că mulți clienți sunt dispuși să tranzacționeze cu mașina lor, ceea ce în cele mai multe cazuri este destul de dificil pentru persoane fizice. Această opțiune crește șansele cu 60% ca mașina dvs. clasică să fie vândută. 
 7. Procesul administrativ și decontarea financiară sunt corect gestionate de E & R Classics.
 8. Cel mai important, veți beneficia de rețeaua noastră extinsă de relații de afaceri internaționale și reclame atât online, cât și în reviste din toată Europa.

De ce mi-aș vinde mașina prin E&R Classics în loc să o vând eu?

Fiecare mașină clasică este unică. Noi, ca specialiști, știm exact cum să vă oferim mașina și chiar mai important, cui. Este posibil ca mașina dvs. din țara dvs. să nu fie atât de populară, dar să fie și mai populară în străinătate. Știm totul despre asta, grație experienței noastre de mulți ani ca comerciant de mașini clasice. Se știe că ciclul de vânzare al unei mașini clasice ar putea fi lung. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la publicitate, vânzare, comunicare cu posibili cumpărători, programări și supărarea promisiunilor goale de către potențiali cumpărători, ne ocupăm de toate acestea! De asemenea, ne ocupăm de decontarea financiară și de gestionarea licenței, fără costuri. Prin vânzarea mașinii dvs. clasice prin E & R Classics, există o șansă de 90% să vă vindeți mașina în termen de 9 luni.

Cum functioneaza?

 1. Livrați mașina într-o stare curată și lustruită în showroom-ul nostru din Waalwijk. Opțional, putem, de asemenea, să ridicăm mașina la locul dvs. și să o curățăm și să ne lustruim cu o mașină de spălat profesională (costurile sunt pe cheltuiala dvs.). Vă rugăm să includeți toate documentele istorice împreună cu mașina.
 2. Specialistul nostru verifică mașina și, împreună cu dvs., determinăm valoarea.
 3. Când ambele părți ajung la un acord, un contract va fi completat. Aveți posibilitatea de a lua documentele mașinii cu dvs. sau de a le lăsa cu noi unde vor fi depozitate într-un loc sigur. Desigur, tu rămâi proprietarul mașinii.
 4. Mașina dvs. va fi fotografiată și publicată pe site-ul nostru. De asemenea, creăm un plan de vânzări pentru mașina dvs. și vă facem publicitate prin intermediul anunțurilor și site-urilor interne și externe.
 5. Când mașina este vândută, suma convenită va fi transferată în contul dvs. bancar.
 6. Noi pregătim toate documentele pentru noul proprietar al mașinii, transportăm mașina, dacă doriți, și vă trimiteți mesajul de declinare a responsabilității prin poștă.

Există costuri prin vânzarea mașinii mele prin expediere?

NU, nu există costuri suplimentare. Rămâneți proprietarul mașinii până când mașina a fost vândută. În timpul perioadei de expediere, mașina ar trebui să fie asigurată de dvs. Dacă este cazul, sunteți răspunzător pentru toate costurile suportate pentru repararea autovehiculului (de exemplu, o baterie descărcată) și / sau pentru reînnoirea certificatului APK / MOT în timpul perioadei de expediere. Reparațiile se vor efectua numai cu acordul dvs.

Care sunt câștigurile E&R Classics?

Reclamăm mașina dvs. pentru o sumă mai mare decât prețul de expediere convenit pentru a acoperi costuri precum închirierea showroom-ului nostru, costurile de personal etc. Este la fel de ușor!

Completați acest formular, întotdeauna vă vom contacta înapoi.
În funcție de oferta dvs. și de prețuri, am putea decide să vă cumpărați mașina
sau propuneți să vă luați mașina în transport pentru ao vinde.
Sunați-ne dacă aveți întrebări: + 31 416 751393