Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

MASINI CLASICE ÎN EUROPA

Europa iubeste masinile clasice! Cantitatea de mașini mai vechi decât 25 ani este relativ ridicată în Europa.
Multe dintre aceste mașini clasice pe drumurile europene sunt de origine germană, de exemplu Mercedes-Benz. Volkswagen clasicii sunt, de asemenea, destul de populari, cum ar fi Beetle, dar și vagoanele Volkswagen și bineînțeles Karmann Ghia. De asemenea, clasic Porsche mașinile se fac încă bine în Europa.
Pe lângă automobilele clasice germane, veți găsi și o mulțime de mașini clasice franceze pe drumurile europene. Europa îi place pe cel vechi Citroen cum ar fi 2CV și Traction Avant. Veți găsi, de asemenea, o mulțime de specialități Peugeot Renault mașini clasice. Mărci de automobile franceze, cum ar fi Panhard, Talbot și Bugatti sunt mult mai rare.

Automobile clasice Europa

BEAUTIFUL MASINI CLASICE EUROPA DE VANZARE

Europa are mult mai mult în magazin pentru fanaticul clasic de mașini. Suedezii aveau clasicul Volvo; italienii Decret, Alfa Romeo, și Ferrari mașini clasice. Regatul Unit reprezintă, de asemenea, unele frumuseți clasice pe drumurile europene cu mărci cum ar fi MG, Triumf, Austin Healey Jaguar.

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

E & R Classics, specialistul dvs. în mașini clasice!