Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1958 Alfa Romeo Giulietta Spider

Alfas primul design monocoque, motorul 1900 cc inline-4 va produce la fel de multă putere ca și motoarele de curse 1750 cc de la începutul 30-urilor. Acest motor impresionant a fost redus în 1954 pentru lansarea modelului Alfa Romeo Giulietta. Debutată în modelele Berlina, Sedan și Sprint Coupe la Motor Show din Torino, 1954, Giulietta ar putea fi de top 100 mph. Un Alfa Romeo Giulietta Spider proiectat de Pininfarina va lansa în 1955. 1958 Alfa Romeo Giulietta Spider este o mașină clasică excelentă și este dorită de mulți colecționari.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Când cumpărați un Alfa Romeo Giulietta Spider, este important să faceți distincția între Giulietta Spider standard și Spider Veloce. Deși sunt destul de asemănătoare, ediția cu două carburatoare Veloce a fost semnificativ mai rapidă și este mai rară astăzi. Au fost fabricate doar 2796 de unități Giulietta Spider Veloce. Fie că sunteți în căutarea unui model standard, fie că preferați ediția Veloce, este întotdeauna imperativ ca un expert să autentifice orice cumpărare potențială. ER Classics vă întâmpină să navigați pe site-ul lor web pentru a afla mai multe despre Alfa Romeo Giulietta Spider din 1958.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare