Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1961 Alfa Romeo Giulietta Spider

Deși Giulietta a ajuns în 1952 ca Berlina Sedan și Sprint Coupe, Spiderul nu va ajunge până la 1955. Mai târziu în 1956, va apărea și un Giulietta Spider Veloce. În 1959, seria Alfa Romeo Giulietta va primi o schimbare de stil. Ampatamentul Spiderului va crește cu 2 inci. Giulietta Spider ar vedea de asemenea mai multe aripi rotunjite, faruri noi și bare orizontale pe grila față. Pornind de la 1960, Alfa Romeo Giulietta Spider ar fi oferit cu un vârf detașabil dur.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Mulți colecționari de mașini clasice cred că ediția Alfa Romeo Giulietta Spider Veloce din 1961 este cea mai bună modalitate de a experimenta o adevărată experiență Alfa Romeo. Aceasta este o preferință personală, desigur, Alfa Romeo Giulietta Spider din 1961 în ton standard este la fel de impresionant și de frumos. Fie că sunteți în căutarea unui proiect de restaurare Giulietta Spider sau a unui model de showroom, ER Classics așteaptă cu nerăbdare să vă ajute să găsiți Alfa Romeo clasic pe care îl doriți. Asigurați-vă că răsfoiți inventarul lor online pentru a vizualiza modelele clasice Alfa Romeo care sunt disponibile în prezent.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare