Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1964 Alfa Romeo Giulia Spider

În 1962, producătorul italian de automobile își va actualiza Giulietta Spider și îl va numi Giulia. Pentru cei care sunt noi în colectarea Alfa Romeo, puteți distinge cu ușurință un păianjen Giulia de la un Giulietta Spider de bulgura de capcană din Giulia. 1964 Alfa Romeo Giulia Spider aduce cel mai mare preț atunci când este în cea mai bună stare. Majoritatea oamenilor care se gândesc să cumpere un 1964 Alfa Romeo Giulia Spider vor accepta o mașină de restaurare, deoarece aceste mașini clasice au peste 60 ani.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Când achiziționați un Alfa Romeo Giulia Spider din 1964, ar trebui să căutați întotdeauna rugina. În timp ce mecanic Giulia Spider este destul de ușor de reparat, corpurile acestor mașini pot fi ruginite atât de tare încât nu sunt suficient de economice pentru a fi reparate. Modelele de păianjen ruginesc de obicei în jurul arcurilor de aripi, a panourilor basculante și a panourilor de podea. Acestea sunt doar câteva sfaturi pentru Giulia pe care ER Classics le-a învățat de-a lungul anilor. Când sunteți gata să explorați mașinile Alfa Romeo Giulia Spider din 1964 disponibile, nu ezitați să ne contactați astăzi.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare