Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Showroom-ul nostru este deschis | Închis în ziua Înălțării, 13 mai


1957 Alfa Romeo Giulietta Spider

Primul Alfa Romeo Giulietta Spider va debuta în 1955 și va rămâne în producție până la sosirea Duetto în 1966. Giulietta Spider, cu 2 locuri deschise, precum și omologii săi Berlina și Sprint, vor crea marca Alfa Romeo, în special în STATELE UNITE ALE AMERICII. Modelele Alfa Romeo Giulietta Spider din epoca timpurie sunt cunoscute sub numele de seria 750, în timp ce modelele ulterioare sunt cunoscute sub numele de seria 101. Dacă vă gândiți să cumpărați un Alfa Romeo Giulietta Spider din 1957, aruncați o privire la inventarul ER Classics!

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Alfa Romeo Giulietta Spider folosește un motor dublu de 1290cc cu un singur carburator. Edițiile Veloce ar oferi o opțiune cu dublu carburator. Rugina este o problemă cu toate mașinile Alfa Romeo timpurii, așa că asigurați-vă că verificați daunele actuale de rugină, dar și zonele care ar fi putut fi reparate în trecut. Piața modelelor Alfa Romeo Giulietta Spider de calitate este destul de competitivă. Dacă vă gândiți să cumpărați un proiect de restaurare Giulietta Spider, asigurați-vă că calculați costurile, deoarece unele piese și componente pot fi costisitoare și dificil de găsit. La fel ca în cazul tuturor clasicelor, ER Classics încurajează întotdeauna cumpărătorii să facă o inspecție terță parte. Acest lucru vă va oferi nu numai o idee despre starea generală a mașinii, ci și dacă este sau nu originalul acesteia. Pentru mai multe sfaturi ca acestea, conectați-vă astăzi cu noi!

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare