Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis


1962 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

1962 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale va marca sfârșitul producției pentru această linie, înainte de lansarea modelului Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale. Cu unitati de aproximativ 1366 produse de la 1957 la 1962, Giulietta SS este considerata una dintre cele mai exclusiviste masini clasice Alfa Romeo de pe piata de astazi. Echipat cu un motor de patru cilindri Alfa Romeo cu două cilindri, cu o deplasare a carburatoarelor 1290cc și duble Weber, această mașină ar putea atinge o viteză maximă de aproape 120mph.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

ER Classics ar fi încântat să vă ajute să găsiți un 1962 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale. Ei sunt bucuroși să vă ofere câteva sfaturi valoroase pentru a lua o decizie informată. Una dintre cele mai mari sfaturi este să vă asigurați că aveți o eventuală achiziție potențială inspectată pentru deteriorarea ruginei. Aceste mașini sunt predispuse la rugină, iar podelele par a fi primul loc care prezintă semne de uzură. Veți dori, de asemenea, să verificați daunele cauzate de coliziune, precum și orice probleme mecanice sau electrice. Pentru mai multe informații, nu ezitați să contactați ER Classics Holland astăzi.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare