Duminică 6 februarie SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00
  • Reveniți la prezentare generală

Căutați piese auto clasice? Aici veți găsi tot ce trebuie să știți!

Dacă sunteți în posesia unei mașini clasice sau, dacă uneori vă bateți jocul, veți avea nevoie, fără îndoială, de piese. Cu toate acestea, cumpărarea de piese auto clasice este adesea subestimată. Cu toate resursele și canalele disponibile astăzi, acest lucru poate provoca uneori confuzie. Pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil ca pasionat de mașini clasice, E&R Classics a creat un mediu autentic de piese auto clasice. Pe această pagină oferim o explicație detaliată a lumii pieselor auto clasice și a tot ceea ce vine cu ea.

Când cumpărați piese auto clasice?

Piese pentru iubitul tău clasic, care sunt desigur foarte importante pentru a-ți menține posesiunea mândră în stare excelentă. La fel ca o mașină nouă, și o mașină clasică trebuie întreținută corespunzător. Desigur, depinde de cât de intens și în ce mod folosești clasicul tău. Îl folosești pentru o scurtă călătorie sau vei conduce raliuri cu ea? Clasicul trebuie să performeze și să poată conduce rapid sau mergi la un tur liniștit cu un club de câteva ori pe an? Acestea sunt toate lucrurile de reținut atunci când căutați piese auto clasice.

Unde pot găsi piese de schimb auto clasice?

Pasionații de mașini clasice se bucură adesea de târgurile de târguri care caută acea parte lipsă. În acest caz, există numeroase evenimente și târguri auto clasice în care, pe lângă vizionarea clasicelor frumoase, puteți cumpăra și piese noi și second-hand. Dar se poate întâmpla, de asemenea, să vrei să conduci în acest weekend și că o parte tocmai s-a rupt. În astfel de momente, veți începe adesea să căutați piese online. În zilele noastre există numeroase magazine web cu specialiști care se concentrează în totalitate pe vechi în totalitate.

Cât costă piesele auto clasice?

Prețul pieselor auto clasice poate varia foarte mult. De exemplu, aveți un Volkswagen Beetle în care s-au făcut milioane sau conduceți un Austin Healey exclusiv. Vă puteți imagina că piesele pentru un VW Beetle sunt mult mai ușor de obținut și, prin urmare, au un preț diferit față de piesele pentru un Austin Healey. Când comandați piese auto clasice online, puteți compara cu ușurință diverși furnizori și le puteți evalua în funcție de raportul preț-calitate. Dacă optați pentru piese auto clasice la mâna a doua, cu semne minore de uzură, acest lucru poate face, de asemenea, o diferență în preț.

Ce tip de piese auto clasice sunt disponibile?

Nicio marcă de mașini clasice nu este aceeași. Unele clasice sunt din punct de vedere tehnic mai puțin complexe decât altele. Exemple de piese pot include garnituri, discuri de frână, plăcuțe de frână, pompă de apă, radiator și multe altele. Vă puteți gândi și la piese optice precum benzi decorative, oglinzi, bare de protecție și, de exemplu, ferestre. Apoi, există o diferență în piesele specifice mărcii sau piesele universale. Gândiți-vă, de exemplu, la sistemele universale de alimentare cu combustibil, la anumite lămpi sau la alte lucruri.

Pentru ce mărci de mașini clasice sunt disponibile piese?

Piesele sunt disponibile pentru fiecare marcă de mașini clasice. De la mărci exclusive precum Jaguar E Type, Austin Healey sau Rolls Royce la piese pentru un Mini, VW Beetle, MGB sau Triumph Scuipa foc. Având în vedere marea popularitate a hobby-ului clasic pentru mașini, piesele sunt disponibile pentru toate mărcile și tipurile. Cu toate magazinele web disponibile astăzi, comandarea pieselor auto clasice devine din ce în ce mai ușoară.

Cum cumpăr piese pentru mașina mea clasică?

Cumpărarea pieselor se poate face în diferite moduri: la fața locului la un specialist în mașini clasice, la un târg sau în timpul unui eveniment. Avantajul este că puteți pune întrebări despre produse la fața locului și puteți negocia prețul. În majoritatea cazurilor, achiziționarea de piese în zilele noastre are loc online. Puteți filtra cu ușurință după marca și tipul de mașină clasică și piesele de care aveți nevoie într-un magazin web pentru piese auto clasice. Puteți face cercetări de acasă, puteți compara specialiști și apoi puteți livra piesele la domiciliu.

Pot să înlocuiesc singur piesele mașinii mele clasice?

Gândirea cu mașinile clasice este adesea o parte importantă a hobby-ului. Există chiar și unii entuziaști care efectuează restaurări complete. Cu toate acestea, nu toată lumea este la fel de la îndemână, motiv pentru care este bine să luați în considerare în prealabil dacă puteți înlocui singur piesele sau dacă externalizați acest lucru către un specialist. Adesea există numeroase videoclipuri și articole de instrucțiuni online despre efectuarea unei întrețineri minore, cum ar fi înlocuirea uleiului sau a unei lumini noi. Pentru lucrări mai complicate, cum ar fi înlocuirea discurilor de frână, este adesea mai bine ca un specialist să o facă.

Piese auto noi sau second-hand

Atunci când cumpărați piese auto clasice, uneori aveți de ales între piese noi sau second hand. Piesele consumabile precum furtunurile, garniturile și cauciucurile sunt adesea noi. De exemplu, dacă sunteți în căutarea unei cutii de viteze recondiționate pentru mașina dvs. British Classic, veți ajunge adesea la piese auto second hand, pur și simplu pentru că nu mai sunt fabricate piese auto noi clasice ale anumitor mărci. Când cumpărați piese second-hand, întrebați întotdeauna cu atenție despre istoria lor. Piesele uzate pot fi adesea la fel de bune ca piesele noi, atâta timp cât nu sunt deteriorate.

Piese pentru clasici americani, europeni sau britanici

În plus față de diferitele mărci și tipuri de clasice, există și o mare diferență în piese, indiferent dacă este vorba despre o mașină clasică americană, europeană sau engleză. Unele țări au pur și simplu o reputație de calitate mai mică decât altele. Și, de asemenea, rețineți că sunt utilizate diferite unități de măsură pe țară. De exemplu, unele mărci măsoară cu inch și altele cu centimetri. Se poate întâmpla să comandați piese care nu sunt potrivite pentru uneltele dvs.

Sunteți gata să comandați piese auto clasice?

La E&R Classics facem tot ce putem pentru a menține cât mai bine hobby-ul clasic al mașinii. Prin urmare, sperăm că, după citirea acestor informații, veți fi pe deplin conștienți de tot ceea ce are legătură cu piesele auto clasice.

Prezentare generală a diferiților specialiști în piese auto clasice

Mai jos am făcut o prezentare generală a celor mai comune mărci de mașini clasice. Când faceți clic pe una dintre siglele mărcii, veți fi direcționat către o pagină cu toate informațiile despre părțile acestei mărci și tipurile asociate. Vă prezentăm, de asemenea, o serie de furnizori care sunt pe deplin specializați în marca relevantă.