Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Showroom-ul nostru este deschis | Închis în ziua Înălțării, 13 mai


1960 Alfa Romeo Giulietta Spider

Linia Alfa Romeo Giulietta a fost fabricată de la 1954 la 1965 și a fost lansată pentru prima oară la Salonul Auto 1954 din Torino. Aproximativ unități 132000 au fost construite la fabrica din Milano, Italia. Cu un corp de cabriolet cu scaun 2, Alfa Romeo Giulietta Spider va deveni una dintre cele mai recunoscute mașini Alfa Romeo. Cu un motor cu cilindri 1290cc 4, Giulietta Spider a fost oferit doar în tonuri standard, până când au fost disponibile versiuni 1956 cu carburator dual Veloce. Giulietta Spider va continua prin 1965.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Poate cel mai important sfat de reținut atunci când cumpărați un Alfa Romeo Giulietta Spider din 1960, asigurați-vă întotdeauna că aveți un profesionist calificat care efectuează o inspecție terță parte. Veți dori să vă asigurați că modelul pe care îl alegeți este cât mai original și autentic posibil. Cheltuiți bani pentru ceva ce credeți că este un Alfa Romeo Giulietta Spider Veloce din 3 doar pentru a afla că este un fals poate fi o greșeală foarte costisitoare. Comparați numărul de motor și șasiu cu înregistrările Alfa Romeo. Pentru a explora mașinile Alfa Romeo Giulietta Spider din 1960 disponibile în prezent în showroom-ul nostru, vă rugăm să ne răsfoiți cu inventarul nostru online.