Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Showroom-ul nostru este deschis | Închis în ziua Înălțării, 13 mai


1965 Alfa Romeo 2600 Spider

Alfa Romeo 2600 Spider a fost introdus la sfârșitul lui 1962. Deși designul său a fost destul de similar cu Alfa Romeo 2000, acesta ar oferi o altă grila, capota, parbrizul și ornamentele corpului. Masina a avut o crestere a puterii si performantei de la noul motor. În interiorul carcasei Spiders este un cluster de instrumente, proiectat cu gabarite rotunde mari, care se sprijină în spatele volanului. Alfa Romeo 2600 Spider a oferit o direcție mai rapidă și o accelerație mai bună. Între introducerea în 1962 și sfârșitul producției în 1965, au fost produse aproximativ 2255 Spiders.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Gândindu-te la achiziționarea unui 1965 Alfa Romeo 2600 Spider? ER Classics vă poate ajuta să găsiți mașina clasică pe care ați visat-o. De la hambar se găsește la proiecte de restaurare sau mașini clasice care sunt deja în stare de menta. Poate că una dintre cele mai bune sfaturi pentru 1965 Alfa Romeo 2600 Spider pe care le putem oferi este să vă asigurați că ați considerat costurile de restaurare în bugetul total. Anumite părți ale corpului pot fi destul de greu de găsit. Deoarece aceste clasice sunt destul de predispuse la rugină, este important să aveți o inspecție amănunțită pentru a vă asigura că înțelegeți în totalitate starea generală.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare