Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Showroom-ul nostru este deschis | Închis în ziua Înălțării, 13 mai


1965 Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale

Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale a fost fabricat din 1962 prin 1966. Cele mai multe modele Giulia Sprint Speciale au frâne cu discuri frontale și carburatoare Weber DCOE2. Un Giulia SS poate fi distins de un Giulietta SS de către tabloul de bord, iar modelele Giulia au o piele inferioară din piele, cu cutia din torpedo așezată într-un unghi diferit. Au fost produse unitățile 1400 Giulia Sprint Speciale.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Când cumpărați un 1965 Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale, una dintre cele mai bune sfaturi pe care ER Classics le poate oferi este să vă asigurați că sunteți conștient de orice deteriorare a ruginei. Este întotdeauna în interesul dumneavoastră pentru a fi inspectat de o parte 3rd și pentru a solicita vânzătorului orice documentare privind istoricul proprietății, întreținerea și restaurarea. ER Classics Olanda ar fi încântată să vorbească cu dvs. despre 1965 Alfa Romeo Giulia SS. Simțiți-vă liber să navigați astăzi pe site-ul nostru.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare