Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Showroom-ul nostru este deschis | Închis în ziua Înălțării, 13 mai


1958 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale (Giulietta SS) a fost mai luxosul Giulietta din gamă. În timp ce Alfa Romeo va produce versiunea Berlina Sedan, Bertone a proiectat 1958 Sprint Speciale. Giulietta SS părea o soluție perfectă pentru o versiune de competiție a Giulietta Sprint Veloce. Cu toate acestea, SS-ul sa dovedit a fi prea greu pentru această sarcină și, în schimb, a devenit o mașină elegantă. Fabricat din 1957 - 1962, Giulietta SS va vedea unitățile 1366 produse.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Ghidul cumpărătorilor Odată ce ați găsit un 1958 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale, care vă interesează, doriți să vă asigurați o inspecție a partidului 3rd. Aceste clasice pot avea probleme cu rugina, deci este important să vă asigurați că sunteți conștient de orice deteriorare a ruginei. De asemenea, asigurați-vă că aveți o bună înțelegere a stării generale a motorului și a sistemului electric. Acestea sunt doar câteva dintre sfaturile pentru 1958 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare