Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1961 Alfa Romeo 2000

Debutată în 1957, Alfa Romeo 2000 a oferit un nou motor 1975cc 4, care a dat puterea 105 Berlina Sedan și modelele Sprint și Spider 115 cu carburatoare 2 Solex. Berlina a fost proiectată și fabricată în interior de Alfa Romeo. Bertone ar schita modelul 2000 Sprint, iar Spiderul va fi proiectat de Touring. În total, au fost produse aproximativ 7089 automobile Alfa Romeo 2000.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

ER Classics ar fi încântat să vă ajute în găsirea produsului 1961 Alfa Romeo 2000 care se potrivește cel mai bine preferințelor dvs. personale. De la hambar se găsește la restaurări complete, echipa lor vă poate ajuta să găsiți ceea ce căutați. Dacă aveți întrebări, contactați-ne. Poate că una dintre cele mai importante sfaturi pentru această mașină clasică este de a vă asigura că ați făcut cercetările dvs. cu privire la starea mașinilor. Caroseria poate fi destul de costisitoare, astfel că întotdeauna este în interesul dumneavoastră să găsiți o mașină cu cel mai bun corp pe care îl puteți permite. Stai departe de mașini care sunt pline de rugina și de daune. 1961 Alfa Romeo 2000 este o achiziție excelentă pentru colectorii de mașini clasice. Pentru a explora modelele disponibile, vă rugăm să căutați inventarul nostru astăzi.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare