Iulie și august DESCHIS ca de obicei


Viktor Klemencic

Numele meu este Viktor Klemencic, sunt mecanic polivalent la E&R Classics. M-am născut în Slovenia și tot acolo a început dragostea mea pentru mașinile de epocă. Am lucrat aici cu tatăl meu la mașini clasice timp de 19 ani. Am învățat multe în acești 19 ani. Deoarece mama mea este olandeză, m-am mutat în Olanda cu mult timp în urmă și am început să lucrez la ERclassics. Aici mi-aș putea continua pasiunea și mi-aș putea juca mașinile de epocă.

Prima mea mașină a fost un Chevrolet Caprice alb din 1977. Am folosit această mașină ca șofer zilnic de aproximativ 6 ani.

Mașina mea clasică de vis este un Cadillac Le Mans din 1950
Mașina mea de vis este un Cadillac Le Mans din 1950. Cred că acesta este un clasic frumos care, de asemenea, conduce într-adevăr ca o mașină clasică. Nu există nimic ca sentimentul pur pe care îl ai când conduci o mașină clasică din anii '50. Aceste tipuri de mașini au nevoie de atenția ta în timp ce conduc și asta este ceva care îmi face inima să bată mai repede.

Să presupunem că ar trebui să dai cuiva un lift. Cine ar fi și de ce?
Dacă aș putea ajuta pe cineva, ar fi Salvador Dali. Îmi place foarte mult arta lui și este, de asemenea, puțin nebun la fel ca mine... Obișnuiam să merg la expoziția lui Dante's Inferno într-un frumos castel din Slovenia. Acesta este un moment pe care nu îl voi uita niciodată. Prin urmare, arta lui rămâne deosebit de specială pentru mine.

Care este cea mai bună memorie a ta legată de mașină?
Am lucrat odată la un Cadillac din anii 1960 din colecția Graceland. Clientul nu era sigur dacă Elvis Presley condusese mașina (avea destul de multe Cadillac-uri), dar gândul că făcuse foarte special lucrul la clasicul american.

Ce face ca o zi de lucru la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru tine?
Ceea ce face ca o zi de lucru să fie cea mai bună pentru mine este atmosfera reciprocă din echipă. Toți colegii se înțeleg bine și toată lumea se bucură de munca lor. Cafeaua de la cantină este și ea foarte gustoasă!

De asemenea, îmi place foarte mult să lucrez pentru clienți care iubesc mașinile de epocă. Acești pasionați de mașini înțeleg mai bine decât oricine cum funcționează mașinile clasice. Uneori, o piesă este dificil de obținut, dar un adevărat pasionat de mașini clasice se va ocupa întotdeauna de asta cu înțelegere. Reacția unui client mulțumit atunci când își primește frumosul clasic în stare de top este neprețuită pentru mine!