Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


Viktor Klemencic

Viktor Klemenčič (anul nașterii: 1980) mecanic.

 

Mi-am cumpărat prima mea mașină când eram 17 ani. A fost un alb Chevrolet Caprice de la 1977. L-am cumpărat într-o stare perfectă și nu a trebuit să fac prea multe. Am crezut că a fost o mașină grozavă și a condus-o peste tot. Vin din Slovenia și așa am cumpărat-o acolo de la un politician din Austria. Am condus masina pentru 6 ani, dar a trebuit sa scap de ea, deoarece combustibilul a fost foarte scump pentru mine in acel moment.

 

Am studiat în Slovenia ca mecanic. Am terminat această educație după ani 3. Tatăl meu are propria sa companie în restaurarea vechilor motociclete și a mașinilor clasice, unde am început să lucrez după școală. Am lucrat pentru tatăl meu timp de 19 ani în afacerea de familie unde am învățat multe. Mama mea este olandeză, așa că am venit în Olanda pentru a lucra pentru o companie unde mă simt ca acasă și unde oferă mașini clasice perfecte.

 

Cea mai frumoasa masina, dupa parerea mea, este Chevrolet Chevelle de la 1969. De preferință într-o culoare închisă, pentru că cred că acest lucru se potrivește cel mai bine mașinii. Îmi place, de asemenea, când o mașină are un motor mare.