Iulie și august DESCHIS ca de obicei


Kai de Ruijter

Numele meu este Kai de Ruijter, sunt mecanic și specialist tehnic la E&R Classics. Mă ocup și de inspecțiile străine și sunt responsabil de controlul achizițiilor. Dacă un client dorește să schimbe sau să vândă o mașină clasică, verific dacă clasica îndeplinește standardele noastre înainte de a cumpăra mașina.

Am finalizat pregătirea primului mecanic/specialist tehnic. Primul meu loc de muncă a fost ca mecanic la un garaj specializat în restaurarea mașinilor de epocă italiene. Aici dragostea mea pentru mașinile clasice a crescut și apoi am făcut pasul să lucrez la E&R Classics. Lucrez la mașini de epocă de aproximativ 10 ani.

Care a fost prima ta mașină și ce amintiri ai despre ea?
Prima mea mașină a fost o Alfa Romeo 75. Mi-au plăcut absolut clasicele italiene și să conduc această Alfa Romeo a fost un vis devenit realitate. În prima zi în care am început să conduc acest clasic, am devenit un pic prea încrezător (am vrut să-mi impresionez iubita) cu rezultatul că la prima călătorie mi-am spart și lumina din spate la parcare. Aceasta a fost o mașină grozavă la care mă gândesc încă des.

Mașina mea de vis este un Ferrari 250 GTO
Mașina mea de vis este un Ferrari 250 GTO. Sunt un mare fan al clasicelor italiene și, în ochii mei, Ferrari 250 GTO este cea mai emblematică mașină făcută vreodată. Sper că într-o zi voi avea șansa să conduc din nou această mașină frumoasă.

Să presupunem că ar trebui să dai cuiva un lift. Cine ar fi și de ce?
Întrucât îmi plac filmele cu mașini binecunoscute, aș vrea să-l fac pe Nicholas Cage cu o plimbare. Desigur, complet în stil în bine-cunoscutul Ford Mustang Shelby GT500 Eleanor din filmul „Gone in 60 seconds”. Aveam chiar și un Mustang Eleanor pe stoc la ERclassics în urmă cu câțiva ani, ce mașină fantastică era aceasta. Pe lângă Ferrari 250 GTO, Eleanor se află și în topul meu de 10 mașini preferate.

Care este cea mai bună memorie a ta legată de mașină?
Cele mai bune amintiri legate de mașină sunt numeroasele vacanțe pe care le-am petrecut cu Peugeot 306 Cabriolet. 5000 de kilometri cu capota jos, minunat! Din anumite motive, reușim întotdeauna să ajungem pe drumuri pe care în mod normal ar trebui să veniți doar cu un 4x4. Cu toate acestea, credinciosul Peugeot nu ne-a dezamăgit niciodată și ne-a adus întotdeauna acasă în siguranță.

Ce face ca o zi de lucru la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru tine?
Colegii fantastici și atmosfera bună din cadrul companiei asigură ca o zi de lucru să zboare. În plus, este cu adevărat o bucurie să lucrezi cu mașini clasice atât de frumoase. De la clasicele americane la mașinile clasice britanice, totul este acolo la ERclassics. Gama extinsă de mașini clasice vă asigură, de asemenea, că nu sunteți niciodată ocupat cu aceeași muncă. Fiecare clasic este diferit și necesită o abordare diferită. Îmi place și diversitatea în munca mea. Într-o zi sunt pe site la un client din Franța și în următoarea lucrez la un Jaguar E-Type. Nicio zi nu este la fel!