Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


Kai de Ruijter

Kai de Ruijter (anul nașterii: 1991) mecanic

 

Am avut doar 4 ore să mă bucur de prima mea mașină. Este un Alfa Romeo 75 roșu din 1991 pe care îl primisem pe 22 de la șeful meu la acea vreme. Desigur, am fost foarte mulțumit de asta și, prin urmare, am condus prea repede. M-am lovit de o altă mașină și Alfa Romeo a avut pierderi totale. A fost foarte nefericit! Acum dețin 4 mașini: un BMW e46 din 2002, un Volvo 1977 din 265 pe care îl restaurez împreună cu prietena mea, un Ford Fiësta 1400 s din 1987 și în cele din urmă un Seat Ibiza SXi din 1988.

 

Destul acum despre mașinile mele. Am studiat timp de 3 ani ca prim specialist mecanic și tehnic la MBO Da Vinci College din Dordrecht. Am lucrat timp de 6 ani la compania de mașini clasice Steutel din Almkerk în timpul studiului meu. După școală am continuat să lucrez la această companie. Nu mi-a pasat niciodată mult de mașinile moderne, pentru că tehnica mi se pare mult mai puțin interesantă. Eu, ca mecanic, cred că tehnologia mașinilor clasice este mult mai distractivă și mai provocatoare. Aici, la E & R Classics, lucrăm la restabilirea unei epavă la o frumoasă mașină clasică tehnică. Exact aici se află provocarea pentru mine, de la nimic la o mașină frumoasă.

Am de fapt o mulțime de mașini de vis, dar o păstrez pentru moment la 2. Mi se pare un Ford GT 40 de la 1960, cu faimoasele culori ale Golfului, insa, din pacate, sunt prea mare pentru acest lucru si, prin urmare, nu se potrivesc. Un Ferrari Testarossa are cea de-a doua preferință. Desigur, în roșu, cu un interior negru!