Iulie și august DESCHIS ca de obicei


Maartje Praag

Numele meu este Maartje Praag, angajat al personalului și organizației la E&R Classics. Am studiat MEAO-CE și în trecut am lucrat ca intermediar la o agenție de ocupare a forței de muncă. După aceea, am lucrat timp de 10 ani ca secretar executiv la Medicina Legală a GGD Hart voor Brabant din Tilburg. Lucrez la E&R Classics încă de la început.

Prima mea mașină a fost un Citroën 2CV roșu, despre care încă știu plăcuța de înmatriculare! Eram foarte mândru de decapotabilul meu francez și am condus-o peste tot. Am luat-o chiar și în vacanță în sudul Franței.

Mașina mea de vis este un Chevrolet Corvette din 1957 în două tonuri de albastru bebeluș cu vopsea albă. De asemenea, cred că un Austin Healey 3000 MK3 roșu-alb este o mașină clasică frumoasă!

Să presupunem că ar trebui să dai cuiva un lift. Cine ar fi și de ce?
Bibian Mentel. A fost de trei ori campioană paralimpică și de patru ori campioană mondială. Femeia asta a însemnat mult pentru mine. Optimismul ei, viața iubitoare, rezistența și dragostea și aprecierea ei față de omenire. A fost un sprijin pentru mine într-o perioadă dificilă.

Care este cea mai bună memorie a ta legată de mașină?
Ei bine, „cel mai bun”... Acum pot să râd despre asta; în momentul în care vântul a intrat sub acoperișul Citroën-ului meu 2CV după o noapte în oraș. În miezul nopții, pe un drum întunecat și întârziat, plafonul mașinii mele, inclusiv tot hayonul, a zburat într-o singură secundă. A fost un pic de șoc, dar, din fericire, am mai găsit jumătate din mașină într-un șanț întunecat.

Ce face ca o zi de lucru la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru tine?
Cu greu pot exprima în cuvinte plăcerea pe care o primesc din munca mea. Este cu adevărat o bucurie pentru mine să pot merge la muncă în fiecare zi și să fiu înconjurat de toate mașinile clasice frumoase. Încă din primul minut am văzut compania crescând împreună cu soțul meu Ernest și managerul atelierului Ron. Este de neimaginat prin ce am trecut împreună și sunt foarte mândru de cine am devenit ca E&R Classics.

Îi văd pe angajații noștri drept „proprii copii” și cred că este foarte important ca toată lumea să se simtă confortabil la locul de muncă. Împreună formăm o echipă și suntem pe aceeași pagină. Prin urmare, cred că este foarte important atunci când este angajat un nou coleg să se încadreze în echipă. De asemenea, îmi place foarte mult varietatea lucrărilor și credeți-mă, nicio zi nu este la fel la E&R Classics.