Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00


Stefan vd Hoven

Numele meu este Stefan van den Hoven și sunt detalier la E&R Classics. Sunt ocupat cu curățarea și lustruirea mașinilor clasice nou sosite și a mașinilor vândute. Înainte ca mașinile clasice să fie fotografiate sau trimise unui client mulțumit, mă asigur că arată grozav.

Am urmat cursul de inginerie auto și am lucrat ca mecanic la diverse companii auto. În timpul muncii mele de mecanic am aflat că am mai multă satisfacție de la detalierea mașinilor (clasice) și am reușit să-mi fac meseria la ERclassics.

Prima mea mașină a fost un Renault Clio din 2005. A fost o mașină de pornire drăguță care mi-a dat multă libertate. Odată ce mi-am luat permisul de conducere, puteam să merg unde vreau.

Mașina visurilor mele este un Porsche 911 clasic
Mașina mea absolut de vis este un Porsche 911 clasic în culoarea Miami Blue. Întotdeauna am avut o predilecție pentru Porsche-urile clasice și de fiecare dată când ajung să detaliez un Porsche la ERclassics devin un plus entuziasmat de el.

Care este cea mai bună memorie a ta legată de mașină?
Cea mai bună amintire a mea legată de mașină este că am câștigat odată o competiție și mi s-a permis să merg cu un Ferrari clasic. Nu voi uita niciodată sunetul Ferrari-ului în combinație cu viteza.

Ce face ca o zi de lucru la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru tine?
În special, diversitatea din timpul zilei mele de lucru face ca lucrul la ERclassics să fie atât de distractiv pentru mine. Este întotdeauna o provocare pentru mine să fac o mașină clasică sau un youngtimer cât mai frumoasă posibil. Într-o zi lucrez la compartimentul motor al unui Jaguar E-Type și următorul lustruiesc un Volkswagen Beetle Cabriolet. Fiecare clasic are nevoie de o abordare diferită și asta face ca munca mea să fie atât de distractivă și variată.