Iulie și august DESCHIS ca de obicei


Ron Donders

Numele meu este Ron Donders, manager de atelier la E&R Classics. Sunt un prim mecanic și maestru tehnician și lucrez la mașini de epocă de la 16 ani. Lucrul cu mașinile clasice a fost întotdeauna un hobby pentru mine și, mai târziu, mi-am făcut profesia și m-am concentrat pe mașinile clasice italiene precum Fiat. , Alfa Romeo și Lancia. În 2008, Ernest mi-a cerut să încep E&R Classics cu el și de atunci sunt responsabil de atelier.

Prima mașină mi-am cumpărat-o când aveam 17 ani. Era un Mazda 626 pe care l-am recondiționat complet. Când eram destul de mare ca să iau permisul de conducere, această mașină era complet în regulă și puteam să plec la drum. Mi-a plăcut asta și am fost foarte mândru de munca mea. Prima mașină clasică pe care am condus-o a fost o Alfa Romeo Giulia 1300 TI, cu care mergeam des în weekend și mergeam cu ea la cumpărături.

Mașina de vis este un Mercedes-Benz 190 SL în argintiu metalic cu interior din piele albastră.

Să presupunem că ar trebui să dai cuiva un lift. Cine ar fi și de ce?
Aș dori să-i dau un lift pe Max Verstappen. Oamenii care mă cunosc, știu că sunt un mare fan al Formula 1 de ani de zile și că Max a devenit campion mondial a fost, desigur, fantastic. Poate ii dau niste sfaturi daca ii dau un lift...

Care este cea mai bună memorie a ta legată de mașină?
Am o mulțime de amintiri distractive legate de mașină. Câteva care mi-au rămas alături sunt diverse restaurări pe care le-am efectuat independent. De la un Porsche 356 la un Austin Healey. Toți au sosit în bucăți și le-au restaurat. Până astăzi sunt încă foarte mândru de aceste restaurări de mașini clasice.

Îmi place, de asemenea, contactul cu clienții noștri. Întâlnești atât de mulți oameni drăguți care împărtășesc aceeași pasiune pentru mașini. Toată lumea are propriile povești și asta face ca lumea vechilor timpuri să fie atât de distractivă pentru mine.

Ce face ca o zi de lucru la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru tine?
Diversitatea din munca mea este ceea ce face ca o zi de lucru să fie atât de distractivă pentru mine. Într-un moment ajut clienții care au o întrebare tehnică, în următorul mă descurc în atelier și ne gestionez mecanica și mai târziu îmi fac planuri de viitor împreună cu Ernest. Nicio zi nu este la fel și asta face ca munca la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru mine.