30 mai (Corpus Christi) SHOWROOM OPEN - duminică 2 iunie CARS & COFFEE și SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00)


Marjolein Praag

Numele meu este Marjolein Praag, angajată polivalentă la E&R Classics. Am absolvit Managementul Hotelurilor și Evenimentelor la Universitatea Tio de Științe Aplicate din Eindhoven.

Prima mea mașină a fost un Mini Clubman 2009 din 1.6. Am amintiri grozave despre asta pentru că a însemnat libertate reală pentru mine. Aș putea merge oriunde vreau. Datorită acestui Mini, mi-am descoperit dragostea și pasiunea pentru mașini și vehicule vechi. Îmi place să fiu pe drum și cu cât călătoria durează mai mult, cu atât îmi place mai mult.

Mașina mea de vis este un Ford Mustang, de preferință un Shelby GT500. De asemenea, iubesc absolut Volkswagen Beetle. Când soarele strălucește, nimic nu depășește o plimbare într-un Beetle Cabriolet și să te bucuri de aer liber în timpul unui tur.

Pe lângă funcția mea de angajat cu totul, sunt implicat în diverse activități pentru keveruitje.nl și buggyrally.nl.

Să presupunem că ar trebui să dai cuiva un lift. Cine ar fi și de ce?
Acesta ar fi cu siguranță Michael Jackson pentru mine. Mi se pare foarte impresionant talentul său în combinație cu căutarea perfecțiunii în muzica și spectacolele sale. Dacă Michael Jackson stă în față cu mine, Jochem Myjer (comic olandez) poate sta cu siguranță în spate cu mine. Chiar cred că este cel mai bun comedian și chiar l-am întâlnit la un restaurant vedetă în care lucram la acea vreme. Personalitatea și maniera sa îi înveselesc pe toată lumea. Este atât de pozitiv, amuzant și, de asemenea, complet el însuși.

Care este cea mai bună memorie a ta legată de mașină?
Întotdeauna îmi plac amintirile legate de mașină pentru că îmi place să conduc. Conducerea cu mașini clasice, tineri sau mașini moderne oferă un sentiment de libertate și te duce către noi destinații. Dacă trebuie să menționez o amintire foarte frumoasă, este mersul cu toate diferitele mașini clasice de la E&R Classics. Toate mașinile (clasice) au propriul lor farmec și asta este ceea ce îl face atât de distractiv pentru mine.

Ce face ca o zi de lucru la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru tine?
Sunt norocos că pot conduce (aproape) toate mașinile și mașinile clasice care sunt expuse la E&R Classics. Călătoresc mult, vizitez multe locuri diferite și întâlnesc tot felul de pasionați de mașini. Diversitatea și sentimentul de libertate în timpul unei zile de lucru fac ca aceasta să fie locul perfect pentru mine.