30 mai (Corpus Christi) SHOWROOM OPEN - duminică 2 iunie CARS & COFFEE și SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00)


Lian Ballemans

Numele meu este Lian Ballemans, sunt responsabil de transportul catre si de la client. Când se vând mașini clasice, eu sunt cel care merge la client pentru a-și livra mașina visată. De asemenea, le adun de la clienți atunci când sunt achiziționate mașini clasice și tineri.

Am urmat Școala de Horticultură, după care am lucrat în domeniu la o firmă specializată în legume congelate. După aceea am supravegheat evenimente pentru o perioadă lungă de timp la o firmă de închiriere de atracții.

Prima mea mașină a fost un Datsun 100
Prima mea mașină a fost un Datsun 100 de culoare roșie. Mi-a plăcut această mașină și mi-a plăcut foarte mult schema de culori. Datsun 100 m-a dus peste tot și nu m-a dezamăgit niciodată. A fost o mașină grozavă!

Mașina mea de vis este un Mercedes-Benz 450 SL
Masina mea de vis este un Mercedes-Benz 450 SL. Oricum, am o preferință pentru modelele clasice Mercedes-Benz și cred că 450 SL este cel mai bun de condus și are cel mai bun aspect.

Să presupunem că ar trebui să dai cuiva un lift. Cine ar fi și de ce?
Nepoții mei Benja și Lowen, desigur! Îi iubesc absolut pe acești micuți și fiecare plimbare o facem o petrecere împreună.

Care este cea mai bună memorie a ta legată de mașină?
Cea mai bună amintire a mea legată de mașină este un tur cu un Mercedes-Benz CLS. Puterea acestei mașini sport a făcut o astfel de impresie încât nu voi uita niciodată acest moment. În plus, am călărit în numeroase clasice la ERclassics. De la a Jaguar E-Type la un Austin Healey sau Mercedes-Benz Pagoda. Fiecare mașină clasică are propriile farmece și caracteristici de condus. Acesta este ceea ce face să conduceți o mașină clasică atât de distractiv.

Ce face ca o zi de lucru la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru tine?
Cea mai bună parte a unei zile de lucru la E&R Classics este livrarea unei mașini clasice unui client. Nu este nimic mai bun decât un zâmbet larg pe fața unui client mulțumit. Dacă acea persoană lasă și o recenzie pozitivă, știu că mi-am făcut treaba bine. De asemenea, vizitez cele mai speciale locuri. De exemplu, am reușit să livrez un Porsche 356 frumos pe o insulă spaniolă și recent un Jaguar MK2 în Italia. Întâlnești cei mai speciali oameni, fiecare cu propria poveste și o pasiune pentru mașinile de epocă. Fiecare livrare este un moment special pentru mine.