30 mai (Corpus Christi) SHOWROOM OPEN - duminică 2 iunie CARS & COFFEE și SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00)


Rob Adriansen

Numele meu este Rob Adriaansen, mecanic polivalent la ERclassics. Am urmat cursul de Autovehicule și după pregătire am început să lucrez ca mecanic la un garaj auto universal. După ce am lucrat o vreme ca mecanic, am început să studiez tehnologia zborului și m-am ocupat de întreținerea aeronavelor Pilatus PC-7. Aceste aeronave sunt folosite de Forțele Aeriene Regale Olandeze ca avioane de antrenament. După aceea, am lucrat o perioadă la turbinele cu gaz ale aeronavelor comerciale pentru diverse companii aeriene. După mașini și avioane, am crezut că este timpul pentru bărci și am lucrat ani de zile la motoare marine în industria nauticii de agrement. Acest lucru a variat de la lucru la un motor exterior mic la motoare mari de 13.0 litri ale super-yacht-urilor.

După munca mea în barca de agrement, am ales pentru mine să lucrez în industria auto clasică. Obișnuiam să restauram un MG MGA cu un prieten și de atunci am fost înnebunit după mașinile de epocă. Mi-a rămas mereu în spatele minții că am vrut să fac următorul pas pentru a lucra cu mașini de epocă. Acum că lucrez la E&R Classics, în sfârșit am reușit să-mi transform pasiunea în jobul meu. Nu regret nici măcar o secundă că am făcut acest pas!

Care a fost prima ta mașină și ce amintiri ai despre ea?
Prima mea mașină a fost un Mitsubishi Colt din 1982. Aceasta era mașina mea de zi cu zi, așa că am învățat imediat să mă joc cu mașini și mașini clasice. Nu am fost niciodată la garaj, dar am încercat întotdeauna să fac singur întreținerea și reparațiile. Parțial din această cauză, mi-a apărut pasiunea pentru mașinile clasice și pentru a schimba mașinile clasice.

Care este mașina ta de vis?
Masina mea absolut de vis este a Jaguar E-Type Seria 3 V12 în British Racing Green. Pe lângă aspectul acestei mașini clasice britanice, îmi place absolut V12. Îmi place cât de lin funcționează acest motor. Aproape că ai putea lăsa o monedă în poziție verticală pe motor.

Să presupunem că ar trebui să dai cuiva un lift. Cine ar fi și de ce?
Dacă aș putea da cuiva un lift, ar fi cântărețul olandez Frans Bauer. Nu atât pentru că îmi place muzica lui, cât pentru că cred că are o personalitate grozavă. El este mereu vesel și dornic de râs. De asemenea, știu că iubește absolut BMW. Mi-ar plăcea să mă plimb cu Frans Bauer într-un BMW clasic.

Care este cea mai bună memorie a ta legată de mașină?
Cea mai bună amintire a mea legată de mașină este o călătorie prin Țările de Jos cu un Subaru Mini Jumbo. Subaru Mini Jumbo era deja o apariție specială la acea vreme și am atras multă atenție pe parcurs. Motorul fidel cu 2 cilindri mi-a oferit o vacanță grozavă pe care nu o voi uita niciodată.

Ce face ca o zi de lucru la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru tine?
Ceea ce îmi place la munca la ERclassics este diversitatea în munca mea. Nicio zi nu mai este la fel și îmi place să improvizez și să joace până găsesc problema. Nu există nimic ca senzația că o mașină rulează din nou ca nouă atunci când este livrată unui client mulțumit.