27 aprilie (Ziua Regilor) SHOWROOM ÎNCHIS


Bart Wozniak

Numele meu este Bart Wozniak, mecanic polivalent la ERclassics. Am urmat un training IT in urma caruia am lucrat ca specialist service pentru Samsung si o companie specializata in instalarea si intretinerea serverelor. Când m-am mutat din Polonia în Olanda, am început să lucrez la un tapițer de mașini cu tatăl meu. Aici am lucrat atât la mașini clasice, cât și la tineri.

După ce am lucrat câțiva ani în tapițeria auto, am început să lucrez la E&R Classics ca mecanic polivalent.

Prima mea mașină a fost un Mercedes-Benz 190 E
Prima mea mașină a fost un Mercedes-Benz 1992 E din 190. Am folosit această mașină în fiecare zi pentru a merge la școală și a-mi vizita prietena. După jumătate de an, eu și tatăl meu am înlocuit motorul de 1.8 litri cu unul mai rapid de 2.3 litri. Mercedes-Benz a condus minunat și cu siguranță cu motorul de 2.3 litri a fost frumos și lină.

Mașina de vis este un Mercedes-Benz W124 E-Class Coupe
Dacă ar fi să aleg o mașină de vis, ar fi un Mercedes-Benz W124 E Class Coupe. După părerea mea, există puține clasice care pot egala fiabilitatea și confortul acestui Mercedes-Benz. Si eu cred ca arata grozav!

Care este cea mai bună memorie a ta legată de mașină?
Cele mai frumoase amintiri legate de mașină sunt cele cu iubita mea în vacanță. Bucurându-vă de un tur frumos cu muzică pe fundal și bucurându-vă de soare cu ferestrele deschise. Ce altceva dorești?

Ce face ca o zi de lucru la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru tine?
Îmi place mai ales diversitatea din timpul zilei de lucru. Sunt o persoană căreia îi place să aibă multă varietate și am mai mult decât suficientă în cadrul ERclassics. In plus, colegii sunt foarte placuti si atmosfera din cadrul companiei este grozava. Toată lumea se înțelege bine și este dispus să se ajute reciproc.

Lucrul și conducerea frumoaselor clasice este, de asemenea, un vis devenit realitate. Esti continuu inconjurat de cei mai frumosi clasici. De la un Porsche clasic la un MGB, totul este acoperit.

Da, iar cafeaua din cantină este foarte gustoasă!