27 aprilie (Ziua Regilor) SHOWROOM ÎNCHIS


Milan van Uitert

Numele meu este Milan van Uitert. În viața de zi cu zi studiez și în timpul liber lucrez la E&R Classics unde sunt implicat în tot felul de lucruri. Munca mea variază de la lustruirea mașinilor la munca la calculator.

Cu ceva timp în urmă mi-am terminat studiile VWO și în prezent studiez Administrarea Afacerilor Internaționale la Universitatea Tilburg.

Prima mea (și actuala) mașină este un Citroën C2006 din 3 pe care l-am preluat de la mama. Nu este o mașină foarte specială, dar este o mașină foarte fiabilă și îmi permite să merg unde vreau. În viitor sper să-mi iau o mașină clasică frumoasă, dar până atunci sunt foarte mulțumit de Citroën-ul meu.

Mașina mea de vis este un Porsche 930 Turbo. Îmi place combinația dintre aspectul și performanța acestui Porsche clasic.

Care este cea mai bună memorie a ta legată de mașină?
Cea mai bună amintire a mea legată de mașină este că am condus un BMW M3 la Las Vegas Motor Speedway. Acesta a fost (din pacate) ca copilotar pentru ca inca nu aveam permis de conducere.

Ce face ca o zi de lucru la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru tine?
Sunt uimit de fiecare dată când intru în showroom-ul E&R Classics. Este întotdeauna o surpriză ce frumoase mașini clasice au sosit. De la Austin Healey restaurate la Beetle Convertible. Acesta variază în fiecare săptămână. În plus, am colegi drăguți cărora toți iubesc mașinile (clasice) și am multă varietate în munca mea.