Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


Lars van Dongen

Lars van Dongen (anul nașterii: 1989) cumpărător și vânzător internațional

 

Prima mea mașină a fost un roșu burgundă, Opel Corsa. Am fost de 18 ani când am cumpărat-o și am fost foarte încântat de asta. În afară de prima mea mașină, există o altă amintire pe care o voi aminti întotdeauna: prima mea călătorie într-o mașină clasică. A fost un Chevrolet Corvette C1 albastru și alb albastru de la 1959. A fost o experienta fantastica! Mi-a plăcut și, prin urmare, va rămâne mereu mașina mea clasică preferată.

 

În ceea ce privește educația, am studiat managementul comerțului cu amănuntul la Colegiul Florijn din Breda. În acești 4 ani de educație am lucrat deja cu multe mașini. Am început să lucrez după școală la o companie care vindea mașini moderne și câteva mașini clasice. Treaba mea în cadrul acestei companii a fost vânzător. Am aflat că vânzarea este pasiunea mea. Lucrez la E & R Classics de mulți ani acum ca cumpărător și vânzător internațional.

 

Vehiculul meu de vis rămâne albastru cu alb Corvette C1 în care mi-am făcut prima călătorie clasică de mașină. Această mașină va fi întotdeauna specială pentru mine. De preferință un Corvette de la 1960 sau mai în vârstă.