Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


Ernest Praag

Ernest Praag (anul nasterii: 1967) proprietar / director

Căsătorită cu Maartje
Copiii 2: Marjolein și Vincent

Prima mea mașină a fost un Honda Civic 1st de culoare galbenă din 1973. A costat 750 de florini la momentul respectiv, care acum este în jur de 330 €. Eram foarte mulțumit de această mașină și am condus-o mult, dar după un timp a început să consume ulei. Nu doar un pic de petrol, ci cam cât a folosit benzină. Am avut chiar și cutii de ulei în spatele portbagajului pentru a adăuga ulei la nevoie. În 2018 am găsit un exemplar complet restaurat în Belgia, l-am cumpărat și i-am acordat un loc special în propria colecție.

Am studiat economia comercială la HEAO din Breda pentru 4 ani. După școală, am lucrat pentru o companie de comandă prin corespondență ca manager de marketing pentru ani de zile 20. După primele 10 ani am cumpărat acțiuni în cadrul companiei, făcându-mă din directorul de marketing la directorul general al marketingului. În 2006 am decis să-mi vând acțiunile și să-mi fac treaba din cel mai mare hobby, care sunt mașini clasice.

De aceea am început E & R Classics în 2008, cu care am început într-o clădire mică din Kaatsheuvel. La început aveam 3 segmente: închirierea de nunți a mașinilor clasice, vânzarea mașinilor clasice și atelierul care îi aparținea. În 2010 ne-am mutat la Dongen, unde am trecut de la 1 clădire la 6 clădiri din cauza creșterii de-a lungul anilor. A fost prea ocupat pentru a păstra toate segmentele, așa că am decis să oprim închirierea nunții și să ne concentrăm complet asupra vânzărilor și a atelierului în 2011. La începutul anului 2014, frumoasa clădire din Waalwijk a devenit disponibilă, am cumpărat-o și am mutat totul în această clădire. Între timp, avem 3 clădiri în Waalwijk. În 2016 am înființat alte două companii în afară de E & R Classics, care sunt Sun Classic Cars și o companie de restaurare în străinătate. În acest moment avem 400 de mașini vechi în stoc și lucrăm acum cu 55 de persoane.

Mașina mea de vis absolută este un Bentley Speed ​​Six de la 1930 în culoarea verde britanică de culoare. De asemenea, găsesc o mașină clasică Jaguar din seria 1 în formă de etalon în afara capotei de la 1961, o mașină clasică fantastică. Îmi place cel mai bine din gri metalic cu un interior albastru.

Mașinile clasice au avut întotdeauna o semnificație specială pentru mine. În fiecare zi când merg în companie și mă uit la mașini, mă bucur încă de frumusețea uimitoare pe care o oferă noile mașini clasice, tehnica cu care sunt puse împreună și bineînțeles sunetul frumos unic pe care îl produc.


Site-ul: http://www.ernestpraag.com