Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


Jim van Dalen

Jim van Dalen (anul nașterii: 1992) asistent administrativ.

 

Prima mea masina a fost un Opel Astra gri de la 2004, cumparat cand aveam 23 ani. Am mers în vacanță cu Franța și l-am folosit ca o mașină de zi cu zi. M-am dus într-un showroom și am căutat o mașină frumoasă, cu câțiva kilometri pe ea și un preț bun. Aceasta a fost prima și cea mai bună întâlnire.

 

Am studiat economia afacerilor la Avans din Den Bosch timp de 4 ani. Am aplicat apoi la Van Boekel din Tilburg, dar m-au trimis la E & R Classics unde lucrez din 2015. Sunt singurul din cadrul companiei care nu are prea multe cu mașinile, dar are cu numere. Pe lângă asta, îmi place foarte mult și îmi place să lucrez aici din cauza colegilor mei și a atmosferei de lucru.

 

Mașina mea de vis este un Ford Mustang roșu din 1966 cu un interior bej. Deși nu am prea multe cu mașinile în general, cred că este o mașină foarte frumoasă.