30 mai (Corpus Christi) SHOWROOM OPEN - duminică 2 iunie CARS & COFFEE și SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00)


Teddy

Numele meu este Teddy, sunt Labradoodle și m-am născut în 2021. Locuiesc în familia Praag și, prin urmare, pot fi găsit în mod regulat la ERclassics. Am urmat cursul pentru cățeluși și acum sunt la E&R Classics și mă ocup de contactul cu clienții și un pic de divertisment în showroom. De asemenea, fac tot posibilul să fiu cu ochii pe tot ce este în interiorul și în jurul showroom-ului.

Vechiul meu preferat este un Mercedes-Benz Heckflosse
Dacă ar fi să aleg o mașină clasică preferată, aceasta ar fi Mercedes-Benz Heckflosse. Acest clasic se plimbă minunat de confortabil și are un banchetă mare din spate unde mă pot întinde.

Să presupunem că ar trebui să dai cuiva un lift. Cine ar fi și de ce?
Dacă ar trebui să ridic cuiva sau ceva, ar fi un os de câine drăguț. Nu pot să promit dacă va ajunge până la sfârșitul călătoriei...

Care este cea mai bună memorie a ta legată de mașină?
Cele mai bune amintiri legate de mașină sunt cele din spatele mașinii proprietarului meu. Dacă pot veni, știu că vom merge la o plimbare frumoasă prin pădure sau vom merge la ERclassics.

Ce face ca o zi de lucru la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru tine?
Cel mai bun lucru despre o zi de lucru la E&R Classics sunt toți clienții care vin în showroom. Chiar dacă există sute de mașini de epocă frumoase, clienții își iau întotdeauna timp să se joace cu mine sau să mă mângâie!