Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


Kees Fens

Kees Fens (anul nașterii: 1964) mecanic

 

Prima mașină pe care am cumpărat-o era pe 21st-ul meu. A fost un Ford Taunus galben de la 1975. La vremea aceea am primit-o de la tatăl meu și am restaurat-o când era necesar. Mi-a plăcut să lucrez la mașina mea. De multe ori am mers spre plajă cu prietenii. Pe drum am jucat de mai multe ori piesa "submarin galben" a Beatles. De atunci, Ford a fost numit după cântec și a fost submarinul nostru "galben".

 

Am studiat comerțul cu amănuntul la MDS din Breda. Această educație a durat 2 ani și după aceea am vrut să încep să lucrez imediat. Așadar, am început să lucrez la Aldi, unde sunt manager de companie de 6 ani. După aceasta am început să lucrez la o companie din Prinsenbeek care vândea televizoare și aparate de radio. Locul meu de muncă în cadrul acestei companii a fost vânzător și am lucrat aici de 5 ani. După aceea, am început să lucrez la diferite companii care m-au trimis ca tehnician în toată Olanda timp de 15 ani. De mult timp lucrez la cel mai mare hobby al meu, mașinile clasice.

 

Mașina mea de vis este un Ford Mustang de la 1965. Cred că culorile luminoase se potrivesc foarte bine cu un Mustang. Luați un verde luminos cu un interior negru, este frumos!