Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00


Jeroen Rood

Numele meu este Jeroen Rood, vânzător și cumpărător internațional la E&R Classics. Am studiat Automotive & Nautical Business Management la IVA din Driebergen. În timpul studiilor am făcut un stagiu la ERclassics, care mi-a plăcut atât de mult încât până la urmă am continuat să lucrez acolo. Mi-a plăcut să lucrez aici de mulți ani.

Mi-am cumpărat prima mașină de la ERclassics când aveam 16 ani. Este un Volvo P1800 alb pe care l-am cumpărat ca mașină de proiect și l-am recondiționat împreună cu tatăl meu. Ne-a luat 3 ani pentru a restaura mașina clasică și am fost foarte mândru când restaurarea a fost finalizată și am putut în sfârșit să conduc clasicul Volvo. Între timp am făcut destul de mulți kilometri cu Volvo P1800 și încă merg regulat în vacanță cu el.

Mașina mea clasică preferată este Maserati 3500 GT
Masina mea de vis absolut este o Maserati 3500 GT. Prefer să văd acest clasic italian în culoarea albastru închis cu interior din piele roșie.

Să presupunem că ar trebui să dai cuiva un lift. Cine ar fi și de ce?
Dacă aș putea da cuiva un lift, ar fi Stig de la Salonul Auto Top Gear. Poate îmi poate da câteva sfaturi pe parcurs...

Care este cea mai bună memorie a ta legată de mașină?
Cea mai bună amintire a mea legată de mașină este un curs de derapaj cu Porsche clasice. În această zi am făcut o plimbare frumoasă cu tot felul de clasice Porsche și am încheiat ziua cu un curs de derapaj. Aceasta este o amintire pe care nu o voi uita niciodată!

Ce face ca o zi de lucru la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru tine?
Nicio zi nu este la fel la ERclassics, ceea ce o face atât de distractivă și variată pentru mine. Când sunt pe drum pentru a cumpăra mașini clasice, întâlnesc tot felul de pasionați de mașini și văd cele mai frumoase mașini (clasice). De la clasice engleze la mașini sport germane, sunt uimit de fiecare dată cu ce clasice frumoase întâlnesc.