Iulie și august DESCHIS ca de obicei


Ernst van Kempen

Numele meu este Ernst van Kempen, vânzător internațional la E&R Classics. În trecut am făcut trainingul de Marketing și Comunicare unde am făcut un stagiu la o companie numită Auto Elektro în ultimul meu an. După stagiu am început să lucrez aici și am fost implicat în lucrări tehnice minore și în activități de marketing.

După această perioadă am lucrat timp de 8 ani la Autocentrum Waalwijk ca vânzător de mașini tinere second hand. Acolo am aflat că vânzarea este pasiunea mea. De aceea, după postul meu la Autocentrum Waalwijk, am început să lucrez ca vânzător timp de 2 ani la un specialist Mercedes-Benz din Moergestel. După aceea am mai lucrat încă 4 ani pentru Autoservice van Eersel din Waspik. Lucrez la E&R Classics de mulți ani acum ca vânzător pentru frumoasele mașini clasice pe care le avem de oferit.

Prima mea mașină a fost un Fiat Tipo negru din 1997, pe care l-am cumpărat când aveam 19 ani. Mi-a plăcut să am propria mea mașină pentru că îți dă senzația de libertate. Am folosit-o ca mașină de zi cu zi, dar am condus-o și în Franța pentru a pleca în vacanță. Să merg la prieteni care locuiau puțin mai departe nu a fost nicio problemă, deoarece acum puteam să merg unde îmi doream. M-am ocupat eu de micile intretineri si am pus si navigatie si faruri de ceata. Mi-a plăcut să lucrez cu el.

Mașina mea de vis este un BMW 1990 din 850 în gri argintiu cu interior negru.

Să presupunem că ar trebui să dai cuiva un lift. Cine ar fi și de ce?
Aș dori să-i dau un lift lui Adrian van Hooydonk. Van Hooydonk a fost mult timp responsabil pentru designul BMW, Rolls-Royce și Mini. Cred că este plăcut să văd că un olandez se ocupă de aceste mărci de mașini la un nivel atât de înalt. Pe lângă faptul că el determină designul actual, știu că deține și mai multe mașini clasice. Deci suficient să vorbim despre.

Care este cea mai bună memorie a ta legată de mașină?
Aceasta va fi, fără îndoială, prima mea călătorie cu propria mea mașină în sudul Franței. Conducerea noaptea, vremea rea, pierdută în Paris din cauza unui ocol, drumurile cu taxă, peisajul rural franceză ondulat când soarele a răsărit... Experimentați aproape totul într-o singură călătorie. Sentimentul de libertate de a merge unde vrei, ceea ce obții cu o mașină (clasică) nu poate fi comparat.

Ce face ca o zi de lucru la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru tine?
Lucrând în fiecare zi cu un produs al unui entuziast: mașini clasice. Diversitatea oamenilor care vin la noi este enormă, dar toți au un lucru în comun, toți sunt pasionați de mașini clasice. Este foarte distractiv să ghidezi pe toată lumea către achiziționarea unei mașini clasice. Datorită gamei largi de clasice pe care le avem aici, există ceva pentru toată lumea. Împreună cu colegii mei, care sunt, de asemenea, toți pasionați de mașini, transferul unei bucăți de emoție, istorie și nostalgie de mașină către clienții noștri este ceea ce face să fie atât de frumos aici.