Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


Ernst van Kempen

Ernst van Kempen (anul nașterii: 1981) agent de vânzări internațional.

 

Prima mea masina a fost un negru Fiat Tipo de la 1997 si l-am cumparat cand aveam 19 ani. Mi-a plăcut să am mașina mea, pentru că mi-a dat un sentiment de libertate. Am folosit-o ca o mașină de zi cu zi, dar, de asemenea, l-am dus în Franța pentru a merge în vacanță. Mergând la prieteni care nu au trăit în apropiere, nu a fost nici o problemă, deoarece puteam merge acolo unde am vrut să merg. M-am ocupat de întreținerea de dimensiuni mici și l-am pus și pe lămpi de navigație și de ceață. Mi-a plăcut să lucrez la ea.

 

Marketingul și comunicarea sunt tot ceea ce mi se potrivește, așa că am început să studiez asta. Am petrecut 4 ani la Koning Willem 1 MBO al colegiului. În anul 4 și anul trecut am făcut un stagiu la o companie numită Auto Elektro, unde am mers să lucrez în continuare după stagiu. Am lucrat aici timp de 1 an pentru lucrările tehnice mici și pentru unele elemente de marketing. După aceasta, am lucrat timp de 8 ani la Autocentrum Waalwijk ca vânzător de mașini second-hand. Am aflat că vânzarea este pasiunea mea. De aceea, după ce am lucrat la Autocentrum Waalwijk, am început să lucrez ca vânzător timp de 2 ani la un specialist Mercedes din Moergestel. Apoi am mai lucrat 4 ani pentru Autoservice van Eersel în Waspik. Acum lucrez mulți ani pentru E & R Classics ca vânzător pentru frumoasele mașini clasice pe care le avem de oferit.

 

Mașina mea de vis este un BMW 850 de la 1990, în gri argint, cu un interior negru.