Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1962 tip Jaguar E

Modelul Jaguar E (cunoscut și sub numele de XKE) a fost conceput în funcție de aerodinamică. Entuziații și-au lăudat curbura excepțională și linii curate pentru estetica lor. Modelul 1962 E a devenit rapid unul dintre cele mai recunoscute mașini sportive. Sports Car International a clasat pe locul E numarul unu in topul masinilor sport din 1960.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Pentru cei interesați să cumpere un tip 1962 Jaguar E, nu uitați că originalitatea ar trebui să fie o preocupare. Multe mașini Jaguar E Type au fost convertite de-a lungul anilor pentru a folosi motoare alternative. Unii au fost, de asemenea, tăiați din cupă la roadster. Asigurați-vă că potriviți numerele șasiului și ale motorului cu înregistrările. Acestea sunt doar câteva dintre sfaturile pe care ER Classics le-a învățat de-a lungul anilor de experiență. Conectează-te cu echipa lor astăzi! Nu ezitați să navigați în inventarul nostru online.

Jaguar Classic Cars de vânzare