Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1957 Jaguar XK140

Jaguar XNXX XK1957 140 avea multe de trait in comparatie cu predecesorul sau; XK120. În timp ce mașina a fost foarte asemănătoare, au existat câteva diferențe între modelele 2. Bara de protecție a fost mai mare și grila turnată a fost mai grea. Jaguar XK140 avea și mai multă putere; oferind un motor 3.4L, twin cam. Aceste adăugiri au dat XK140 mai mult decât 190hp în modelul de bază. Cumpărătorii s-au bucurat, de asemenea, de un nou sistem de direcție rack și pinion. Gândindu-te la achiziționarea unui 1957 Jaguar XK140? Ai ajuns la locul potrivit!

În căutarea unui Jaguar clasic?

Când sa încheiat producția, lumea a văzut un total de unități 8884 XK140 care se rostogoleau pe linia de producție. De fapt, datorită popularității sale largi, mulți atribuie 1957 XK140 ca forță motrice care a păstrat în viață brandul Jaguar după al doilea război mondial. Dacă sunteți în vedere achiziționarea unui Jaguar XK140, există o serie de lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare. Cauți un proiect de restaurare, un șofer de zi cu zi sau o mașină curată pentru colecția ta? Sunteți dispus să acceptați o mașină care a adus caroseria, vopseaua sau opțiunile pentru piața pieselor de schimb? Echipa de la ER Classics a ajutat cumpărătorii de mașini clasice Jaguars de ani de zile și s-ar bucura să vă ajute în găsirea mașinii clasice a viselor tale. Vă încurajează să navigați în stocul online și să vă urez bun venit la showroom-ul lor din Waalwijk, Olanda.

Jaguar Classic Cars de vânzare