Duminică 4 iunie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS (12:00-16:00)
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Porsche 356A

Porsche 356A era o mașină sport ușoară, cu motor din spate, cu tracțiune spate, cu 2 uși, disponibilă în variantele hardtop coupe și decapotabile. Pentru a diferenția între revizuirile majore ale modelului, Porsche 356A sunt în general împărțite în câteva grupuri majore, 356A, 356AB și 356AC.

La sfârșitul anului 1955, cu numeroase modificări minore, dar semnificative, 356A a fost introdus. Denumirea sa internă a fabricii, „Tipul 1”, a dat naștere poreclei sale „T1” printre entuziaști. La începutul anului 1957, a fost produsă oa doua revizuire a lui 356A, cunoscută sub numele de Tip 2 (sau T2).

Motorul cu tijă cu patru cilindri al lui 356A a fost reintrodus ulterior în Porsche 912, oferit între 1965-1969 ca răspuns la plângerile clienților că noul 911 era prea scump.

Cumpărați un Porsche 356A clasic la E&R Classics

Găsirea unui Porsche potrivit pentru tine este prioritatea numărul unu. Căutarea mașinii tale de vis începe adesea online. ERClassics a făcut tot posibilul pentru a vă oferi o idee despre mașini, astfel încât fiecare mașină de pe site-ul nostru este prevăzută cu un reportaj foto, imagini la 360 de grade, un videoclip și informații de fundal despre mașină. Ai prefera să vezi mașina fizic? Apoi puteți vizita showroom-ul nostru din Waalwijk, Olanda. Consultați site-ul nostru pentru orele de deschidere.

Cumpărați un Porsche 356A clasic

Mașini clasice Porsche 356A de înaltă calitate la E&R Classics

Toate mașinile clasice oferite de noi, inclusiv Porsche 356A, sunt verificate cu o listă cu 125 de puncte. Această evaluare este efectuată de unul dintre tehnicienii noștri. Livrarea de mașini clasice care sunt în stare perfectă este de mare importanță pentru ERClassics. Mașinile clasice oferite de noi sunt așadar de înaltă calitate. Dacă doriți mai multe informații despre întreținerea unei mașini clasice sau dacă vă întrebați ce fac mecanicii din atelierele auto clasice, faceți clic pe aici.

Schimbă sau vinde mașina ta clasică Porsche 356A

Desigur, la ER Classics puteți cumpăra un Porsche 356A, dar vă oferim și opțiunea de a vinde mașina dvs. clasică actuală sau de a o schimba. Dacă doriți mai multe informații despre vânzarea sau comercializarea mașinii dvs. clasice, vă rugăm să contactați unul dintre experți în mașini clasice. Desigur, puteți vizita și showroom-ul nostru pentru a discuta posibilitățile.

Vinde sau schimbă Porsche 356A?

Întreținere la o mașină clasică

Desigur, fiecare mașină are nevoie de întreținere și uneori se poate întâmpla ca ceva să fie reparat. Nu este diferit pentru o mașină clasică. Pentru că îți place să-ți păstrezi mașina clasică în stare de top, un garaj bun este important. Orice garaj vă poate asigura întreținere, dar uneori aveți nevoie doar de acel strop de specialitate, apoi puteți alege să vă duceți mașina clasică la un atelier auto clasice unde se concentrează pe 1 marcă sau tip de mașină clasică. Mecanicii lucrează adesea cu aceleași mașini clasice și s-au specializat astfel în întreținere sau reparații pe acele mașini clasice specifice.

Porsche 356A

ER Classics are Porsche 356A clasic potrivit pentru tine!

Click aici pentru stocul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unui Porsche 356A clasic de la ER Classics?

- O gamă largă de vehicule clasice Porsche de vânzare
- Toate mașinile clasice au fost verificate minuțios de propriul nostru atelier
- Atelier propriu cu 20 mecanici
- Inregistrare si inspectii
-Transport mondial la usa
- Înaltă calitate și servicii
- Opțiuni de schimb
- Clienții ne evaluează cu 8.9 

Dealer online de mașini clasice numărul 1 din Europa

Dacă sunteți în căutarea unui nou Porsche 356A frumos, veți fi asistat de unul dintre experții noștri în mașini clasice. ERclassics s-a specializat în cumpărarea și vânzarea de mașini clasice din 2008 și se poate numi pe bună dreptate dealerul online de mașini clasice numărul 1 din Europa.