Duminică 4 iunie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS (12:00-16:00)
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Porsche 356

Porsche 356 clasic

Porsche 356 a fost prima mașină de serie a companiei. Era o mașină sport ușoară și agilă, cu 2 uși, cu tracțiune spate, disponibilă în configurații hardtop coupe și deschise. Inovațiile de design au continuat pe parcursul primului an pentru a contribui la succesul și popularitatea sporturilor cu motor. Producția a început în 1948 în Gmünd, Austria, unde au fost construite aproximativ cincizeci de mașini. În 1950, fabrica a fost mutată la Zuffenhausen, Germania. Producția generală a lui 356 a durat până în aprilie 1965, când a fost înlocuită cu 911.

Înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, Porsche a construit trei mașini de tip 64 pentru o cursă de la Berlin la Roma din 1939, care a fost ulterior anulată. În 1948 a fost finalizat prototipul 356 cu șasiu tubular cu motor central numit „Nr. 1”. Acest lucru a dus la unele discuții despre „prima” mașină Porsche, dar 356 a devenit primul model Porsche.

356 a fost proiectat de Ferdinand „Ferry” Porsche. La fel ca Volkswagen Beetle, 356 era o mașină cu patru cilindri, răcită cu aer, cu tracțiune spate. Deși caroseria lui 356 a fost un design original al angajatului Porsche Erwin Komenda, mecanica (inclusiv motor, suspensie și șasiu) a fost derivată de la Volkswagen. Primul 356 a fost scos pe drumuri în Austria pe 8 iunie 1948 și a folosit multe piese Volkswagen. La scurt timp după, 356 a fost reproiectat și rafinat pentru a îmbunătăți performanța. La sfârșitul anilor 1950, Volkswagen și Porsche au fost împărțite din ce în ce mai puține piese. Primele 356 de caroserii au fost produse în Gmünd și au fost realizate manual din aluminiu. Mai târziu, în 1950, producția a fost mutată la Zuffenhausen, Germania, unde caroseria a fost realizată din oțel.

Primele 356 Porsche au fost vândute în principal în Austria și Germania. A fost nevoie de doi ani de la primul prototip în 1948, când au fost produse primele 50 de mașini. La începutul anilor 1950, 356 câștigase faima printre entuziaștii de pe ambele maluri ale Atlanticului pentru aerodinamica, manevrabilitate și calitatea superbă a construcției. Era obișnuit ca proprietarii să concureze cu mașina, precum și să o conducă pe stradă. Succesul mașinii de curse și de drum a condus la peste 10,000 de comenzi în 1964. Până la momentul în care 356 și-a încheiat producția în 1965, au fost produse aproximativ 76,000.

Cumpărați un Porsche 356 clasic la E&R Classics

Găsirea unui Porsche potrivit pentru tine este prioritatea numărul unu. Căutarea mașinii tale de vis începe adesea online. ERClassics a făcut tot posibilul pentru a vă oferi o idee despre mașini, astfel încât fiecare mașină de pe site-ul nostru este prevăzută cu un reportaj foto, imagini la 360 de grade, un videoclip și informații de fundal despre mașină. Ai prefera să vezi mașina fizic? Apoi puteți vizita showroom-ul nostru din Waalwijk, Țările de Jos. Consultați site-ul nostru pentru orele de deschidere.

Cumpărați un Porsche 356 clasic

Mașini clasice Porsche 356 de înaltă calitate la E&R Classics

Toate mașinile clasice oferite de noi, inclusiv Porsche 356, sunt verificate cu o listă cu 125 de puncte. Această evaluare este efectuată de unul dintre tehnicienii noștri. Livrarea de mașini clasice care sunt în stare perfectă este de mare importanță pentru ERClassics. Mașinile clasice oferite de noi sunt așadar de înaltă calitate. Dacă doriți mai multe informații despre întreținerea unei mașini clasice sau dacă vă întrebați ce fac mecanicii din atelierele auto clasice, faceți clic pe aici.

Schimbă sau vinde mașina ta clasică Porsche 356

Desigur, la ER Classics puteți cumpăra un Porsche 356, dar vă oferim și opțiunea de a vinde mașina dvs. clasică actuală sau de a o schimba. Dacă doriți mai multe informații despre vânzarea sau tranzacționarea mașinii dvs. clasice, vă rugăm să contactați unul dintre noi. experți în mașini clasice. Desigur, puteți vizita și showroom-ul nostru pentru a discuta posibilitățile.

Vinde sau schimbă Porsche 356?

Întreținere la o mașină clasică

Desigur, fiecare mașină are nevoie de întreținere și uneori se poate întâmpla ca ceva să fie reparat. Nu este diferit pentru o mașină clasică. Pentru că îți place să-ți păstrezi mașina clasică în stare de top, un garaj bun este important. Orice garaj vă poate asigura întreținere, dar uneori aveți nevoie doar de acel strop de specialitate, apoi puteți alege să vă duceți mașina clasică la un atelier auto clasice unde se concentrează pe 1 marcă sau tip de mașină clasică. Mecanicii lucrează adesea cu aceleași mașini clasice și s-au specializat astfel în întreținere sau reparații pe acele mașini clasice specifice.

ER Classics are Porsche 356 clasic potrivit pentru tine!

Click aici pentru stocul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unui Porsche 356 clasic de la ER Classics?

- O gamă largă de vehicule clasice Porsche de vânzare
- Toate mașinile clasice au fost verificate minuțios de propriul nostru atelier
- Atelier propriu cu 20 mecanici
- Inregistrare si inspectii
-Transport mondial la usa
- Înaltă calitate și servicii
- Opțiuni de schimb
- Clienții ne evaluează cu 8.9

Dealer online de mașini clasice numărul 1 din Europa

Dacă sunteți în căutarea unui nou Porsche 356 frumos, veți fi asistat de unul dintre experții noștri în mașini clasice. ERclassics s-a specializat în cumpărarea și vânzarea de mașini clasice din 2008 și se poate numi pe bună dreptate dealerul online de mașini clasice numărul 1 din Europa.