Duminică 3 iulie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00 - iulie și august DESCHIS ca de obicei
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Porsche 911

Porsche 911 a fost o masina sport realizata de Porsche AG din Stuttgart, Germania. Designul celebru, distinctiv și durabil a fost introdus în toamna anului 1963 și a fost construit până la 1989. Acesta a fost urmat de o versiune modificată, denumită intern ca Porsche 964, dar încă vândută ca Porsche 911, așa cum sunt modelele actuale.

Porsche Classic Cars De Vânzare

Din punct de vedere mecanic, modelul Porsche 911 a fost remarcabil pentru a fi motor cu spate și răcire cu aer. De la inceput, 911 a fost modificat atat de echipe private, cat si de fabrica in sine pentru curse, raliuri si alte tipuri de competitii auto. Seria originală 911 este adesea citată drept cea mai de succes mașină de competiție din toate timpurile, mai ales când variațiile sale sunt incluse, în special 911-ul puternic 935 care a câștigat 24 Hours din Le Mans și alte mașini sportive majore curse împotriva prototipurilor.

911 a fost dezvoltat ca un înlocuitor mult mai puternic, mai mare și mai confortabil pentru modelul Porsche 356, primul model al companiei, și în esență o evoluție sportivă a Beetle-ului Volkswagen. Noua masina si-a facut debutul public la 1963 Internationale Automobil-Ausstellung.

Cumpărați un Porsche 911?

Acesta a fost inițial desemnat ca "Porsche 901", după numărul său intern de proiect. Cu toate acestea, Peugeot a protestat pe motiv că în Franța a avut drepturi exclusive asupra numelor de automobile formate din trei numere, cu un zero în mijloc. Deci, în loc să vândă noul model cu alt nume în Franța, Porsche a schimbat numele în 911. A intrat în vânzare în 1964.

Porsche 911

E & R Classics, specialistul dvs. în Porsche Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru


Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Porsche 911 la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, proceduri de sudura si interior pentru masina ta Porsche 911
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii dvs. Porsche 911
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană